Ceea ce ştim despre beneficiile H. Pylori de tratament în copilărie

- Aug 01, 2016-

H. pylori de infectare apare în întreaga lume şi este, de obicei, dobândite în copilăria timpurie. Această infecţie de obicei merge nedetectate la debutul deoarece nu produce o constelaţie specifice Toms câin. În timp ce H. pylori de infectare pot persista pe termen nelimitat cu-out tratament, dovezile sugerează că infecţie acută pot să apară şi rezolva spontan înainte de dezvoltarea de anticorpi detectabili. H. pylori infecţie cronică este aproape întotdeauna înso-panied de gastrita cronica si este implicat în patogen-bianca de ulcer duodenal, ulcer gastric, şi mai rar, carcinomul gastric. Gastrita cronica si peptic ulcer bolii sunt mai frecvente la populaţia mai în vârstă şi cu venituri mici. H. pylori asociat gastrita cronica este in general asimptomatic, particu-ionut la copii. Simptomatic boala asociate cu H. pylori de infectare, în general, rezultă din infecţie pe termen lung şi apare în primul rând la adulţi.


Diferite studii au investigat ipoteze referitoare la infecţia cu H. pylori ca o cauza de o mare varietate de boli extragastric la copii, cum ar fi otitei medii, infecţii ale tractului respirator superior, boala parodontala, alergii alimentare, sindromul mortii infantile subite, purpura thrombocytopenic idiopatica, şi stat-ure scurt. În prezent, există dovezi clare că H. pylori Joaca un rol in patogeneza oricare dintre aceste condiţii.


Studii de relaţia de H. pylori de infectare a deficientei de fier în chil-andrei au avut rezultate contradictorii. În 2011, europene şi societăţile de North American de gastroenterologie pediatrica, Hepatologie si nutritie (ESPGHAN şi NASPGHAN) a lansat actualizat orientările pentru gestionarea de infecţia cu H. pylori la copii. Aceste linii de ghid, dezvoltat folosind o evaluare sistematică a dovezilor, compus recomandările pediatrilor pentru investigarea simptome gastro-intestinale. Liniile directoare de stat că o abordare "de testare şi tratament", o strategie care utilizează un test non-invaziv, mai degrabă decât gastro-intestinal superior endoscopie diagnostica H. pylori de infectare şi trata pacienţii cu rezultate pozitive, nu este recom-reparat pentru pacienţii pediatrici, cu excepția anumite circumstanţe.


Spre deosebire de liniile directoare pentru adulţi populaţii, testarea pentru H. pylori nu este recomandat pentru copiii care prezintă cu dureri abdominale functionale. O strategie de testare şi tratament este recom-reparat, cu toate acestea, pentru copiii care au rude de gradul întâi cu un istoric de gastric cancer. Liniile directoare, de asemenea, recomanda testarea pentru H. pylori de infectare considerat la copiii cu anemie feripriva refractare după alte cauze au fost condus-out.


Identificarea de regimuri de tratament, care sunt eficiente în eliminarea pediatrie H. pylori infecţii rămâne o provocare, în special pentru populațiile de prevalenţă înaltă, care adesea experienţă frecvenţe înalte eşecului rezistenţă şi tratament antimicrobian.


2011 orientări recomanda monitor-ing prevalenţa locale rezistente la antibiotice H. pylori

tulpini la copii şi adolescenţi şi croitorie regimuri de tratament în consecinţă. Politica analiza Arată că H. pylori testa si trata strategii adulţi la moderată până la risc ridicat de H. pylori induse dis-uşurinţa de orientare este probabil să fie cost-eficiente pentru a preveni boli digestive responsabil pentru o sarcină mare boala la nivel mondial. Little este cunoscut, cu toate acestea, despre beneficiile de sănătate a copiilor la eliminarea acestei infectii. Am efectuat o revizuire sistematică de dovezi cu privire la beneficiile de sănătate a copiilor din tratament pentru a elimina H. pylori de infectare.