Călătorie în Bhutan - Dragoste fără frontieră

- Mar 15, 2019-

Am aflat că Bhutan este o țară mică învecinată cu China și că nu există altă înțelegere. La începutul noului an, compania noastră a intrat cu succes în Bhutan ca primul producător de testare UBT. Sunt norocos să fiu inginer care să vină la Bhutan să-mi antreneze clienții, așa că am o înțelegere mai profundă a acestei țări.

微信图片_20190315122738

Deoarece China nu a stabilit în mod oficial relații diplomatice cu Bhutan, ea nu poate intra decât în Bhutan transferând în Nepal. Pentru că știam că trec prin Himalaya, aș vrea să mă bucur de vedere asupra munților acoperiți de zăpadă, cu vedere spre fereastră. Există mulți turiști din Europa în avioanele aceluiași zbor. Căpitanul zborului nu va putea ajunge la munte și va introduce numele și caracteristicile acestuia. După o oră de călătorie, ajungeți la aeroportul Paro la ora locală la amiază. Doar a coborât din avion și a fost imediat atras de cerul albastru și de norii albi și de frumusețea munților. În comparație cu Aeroportul Internațional Beijing, Aeroportul Internațional Seoul Incheon și Aeroportul Internațional King Khalid din Riyadh, zona Aeroportului Paro este extrem de mică, cu puține avioane parcate puțin. Vizitatorii cu aeroportul intră în imigrație. După formalitățile de imigrare, întregul proces a fost foarte neted, după care am luat bagajele și am căutat ghidul de contact.

微信图片_20190315143616

Cel care ma primit a fost un colonel retras numit Kaodo. Spre deosebire de ghidul meu, domnul Kaodo era plin de păr alb și avea încă o goatee albă. Ma întrebat dacă călătoria era netedă. Și-a exprimat respectul și felicitările pentru persoanele în vârstă. Deoarece spitalul se află în capitala Thimphu, trebuie să conducem mai mult de o oră. Întregul drum este între Chongshan. Pe marginea drumului veți vedea casele desprinse și fluxurile lentă care curge pe deal. Un hawker care vinde ardei pe drum.

微信图片_20190315134722

După ce am ajuns în Thimphu, domnul Kaodo ma dus la un restaurant local pentru a mânca. Mâncarea și gustul local sunt aproape la fel ca al nostru, iar proprietarul ne-a vorbit foarte prietenos în timpul mesei.


După aranjamentul de cazare, am venit la spital pentru a discuta timpul de antrenament. Sa întâmplat că am întâlnit o companie endoscopică japoneză și am venit aici pentru a fi instruiți. Un vechi profesor (dreapta 1) a fost atras de apariția instrumentelor noastre. După o scurtă introducere, am lăudat instrumentele noastre. De asemenea, am aflat că acesta este un vechi cercetător vechi din Japonia și care studiază în domeniul HP timp de 30 de ani. Am schimbat cărțile de vizită cu vechiul profesor și am făcut fotografii.

微信图片_20190315122808


Bhutan este o țară religioasă cu credință religioasă. Există elemente religioase peste tot și există elemente speciale care afișează credințele religioase atât în atracții, cât și în magazine. Într-o zi de contact și de înțelegere, înțeleg în sfârșit ce oamenii din Bthuan au un indice de fericire ridicat: statul oferă educație gratuită și îngrijire medicală și nu există prea multă presiune asupra locuințelor. Din cauza credințelor spirituale, poporul din Bhutan este simplu și ospitalier. Urmărirea oamenilor de viața materială nu este atât de puternică, chiar dacă condițiile de viață sunt normale, oamenii pot trăi și lucra în pace.


Echipamentul nostru a fost furnizat spitalului național de referință Jigme Dorji Wangchuck. Acest spital este un spital public la scară largă și bine echipat, susținut de guvern. După ce a aflat că dr. Gerwin și colonelul Kaodo au furnizat gratuit spitalului echipamente și reactivi și au oferit inspecții gratuite pentru sănătatea oamenilor din Bhutan, compania noastră a decis să vândă echipamentul la o politică de reducere care este mult mai mică decât piața preț, pentru a face țările cu economie relativ săracă Capacitatea de a detecta Helicobacter pylori demonstrează pe deplin misiunea companiei noastre: servesc pentru bunăstarea întregului om.

微信图片_20190315122818


În ziua antrenamentului a avut loc și un episod: pentru prima dată, produsele endoscopice din Japonia au fost pregătite pentru prima dată, dar nu au ajuns la spital în ultimele jumătate de oră. Când pregăteam materiale de formare în exterior, brusc, trei sau patru bătrâni îmbrăcați în costume tibetane au intrat în casă, iar alți membri ai personalului au pus o hada lungă pe instrumentele noastre. Cabina era liniștită, iar un bătrân începu să citească scripturile și luă un castron mic de boabe. Din când în când, luați o mână de orez și presărați-o pe instrumentele noastre. Pentru că a fost prima dată când am întâlnit o astfel de scenă (anterior nu am întâlnit antrenamentul de instalare), am fost la o pierdere, așa că am mers la casă și am terminat ceremonia de binecuvântare cu alți oameni.

微信图片_20190315153026

După finalizarea scripturilor, a fost efectuată operațiunea de decupare a panglicii echipamentului și a cererii de predare a certificatului de produs. Când toate acestea se fac, este rândul meu. Poate că a fost șocat de o asemenea scenă mare. La început, starea mea era tensionată. În fața PPT obișnuit, a apărut o defecțiune. Din fericire, cu instruirea în profunzime, totul a revenit la traiectoria familiară. În timpul formării, au existat întrebări și răspunsuri, iar medicul a luat inițiativa de a explica mai multe cunoștințe legate de HP. În această perioadă, am salutat doi voluntari pentru a testa și demonstra întregul proces de inspecție într-un mod mai practic. Când antrenamentul sa terminat, am fost curios și l-am întrebat pe tatăl Kaodo cum a avut loc ceremonia de astăzi. Dl. Kadodo mi-a spus că această ceremonie de deschidere este o tradiție locală și că un nou proiect trebuie să se roage în spital. Participanții la ceremonia de deschidere sunt toți lideri importanți ai spitalului. Când m-am îngrijorat cu privire la adecvarea pregătirii, tatăl meu mi-a spus că pregătirea de astăzi a avut un mare succes și că toată lumea a învățat cum să opereze și întreținerea zilnică.

微信图片_20190315122845

Călătoria scurtă sa încheiat și sunt foarte recunoscător pentru dl. Kaodo că a avut grijă de mine și conducerea spitalului să acorde atenție produselor noastre. Sunt foarte încântat să pot veni la spitalul Bhutan pentru a fi pregătit ca primul producător de teste respiratorii UBT. Sper că produsele companiei noastre vor aduce beneficii mai multor persoane.