Unele consens asupra infecției cu Helicobacter Pylori

- Jul 17, 2020-

Helicobacter pylori (H. pylori), o bacterie gram-negativă care colonizează stomacul uman, evoluează cu oamenii de zeci de mii de ani. Dovada substanțială susține un rol central pentru H. pylori în patogeneza bolilor gastrointestinale superioare, inclusiv ulcerul peptic și cancerul gastric non-cardiac. Spre deosebire de alte țări dezvoltate, sarcina cancerului gastric rămâne ridicată în Japonia, unde este a doua cauză principală a deceselor prin cancer, reprezentând decese anuale de aproximativ 50.000. Motivul pentru incidența persistentă a cancerului gastric ridicat este multipl, dar o prevalență ridicată a infecției cu H. pylori, se presupune că a ajuns la 80% în rândul adulților japonezi de peste 40 de ani într-un studiu din 1982 realizat de Asaka și colab. . În prezent, se estimează că aproximativ 40% din populația adultă japoneză este infectată cu H. pylori.


0


din 2013 în Japonia , și numărul de H. Eradicarea pilorilor a crescut rapid. În astfel de circumstanțe, JSHR a făcut a treia revizuire a „Ghidurilor de diagnostic și tratament al H. infecția cu pylori ”pentru prima dată în 7 ani. Metode Comitetul de orientare a ținut 10 ședințe. Articolele publicate între stabilirea Ghidurilor 2009 și martie 2016 au fost revizuite și clasificate în funcție de nivelul de probă; declarațiile au fost revizuite pe baza acestei revizuiri. După invitarea unor comentarii publice statements declarațiile revizuite au fost finalizate prin metoda Delphi. Rezultate Nu a fost modificată politica de bază conform căreia H that boala infecțioasă cu pylori este o indicație pentru eradicare. Alte boli presupuse a fi asociate cu H with infecția cu pylori a fost adăugată ca indicații.


În prezent, în Japonia, infecția cu Helicobacter pylori apare mai ales la început, iar principala cale de infecție este infecția familială.

În Japonia, cauza majorității cazurilor de cancer gastric este infecția cu Helicobacter pylori. Pacienții care nu sunt infectați cu Helicobacter pylori au un risc foarte mic de cancer gastric. Infecția cu Helicobacter pylori crește riscul de cancer gastric nediferențiat și crește, de asemenea, riscul de cancer gastric diferențiat.

Eradicarea H.pylori poate reduce riscul de cancer gastric. Eradicarea precoce a infecției este mai eficientă în prevenirea cancerului gastric.