Richen: lider mondial 13C respirator cu uree Test de Tehnologie

- Mar 16, 2017-


Richen: Lider mondial de 13C Testul respirator cu uree Tehnologie


13C UBT SYSTEM.jpg


https://www.youtube.com/watch?v=BUSz262Udx8


Între respirații, ne simțim existența adevărată.

Între respirații, ne simțim frumoasa lume.

Între respirații, se măsoară viața noastră.

 

Ca lider mondial al tehnologiei de respirație cu uree Test Richen grup integrat filozofia non-invazive, rapid și în condiții de siguranță de testare în domeniul medical modern , după inovare constantă și eforturi persistente, și a dezvoltat o serie de 13C Spectrometre infraroșu și kituri de testare 13C respirator cu uree pentru boala de digestiv diagnostic si tratament ale tractului. Bolile de stomac pot fi detectate doar prin respiratie pacientului printr - un mod non-radioactiv. Acum , 13C , produsele noastre UBT joacă un rol - cheie pentru popularitatea și aplicarea testului respirației în China, chiar și în întreaga lume.

 

H. pylori a contribuit în mod semnificativ la boala tractului digestiv. Richen 13C spectrometre in infrarosu pot detecta si diagnostica infectia cu H. pylori cu precizie prin abundența 13C.


În scopul de a satisface cerințele de piață diferite, Richen Group proiectat diferite modele.


Dispozitiv cu două canale (HGIR-Force 200)

Built-in mini - imprimantă, este foarte ușor și convenabil și adecvat pentru departamentul cu examen fizic mai puțin sau examinare mobilă.


Dispozitiv de zece canale (HGIR-Force 300)

Tehnologia dual-core și o bază de date puternic, se poate testa 5 seturi de eșantioane în același timp.


Șaisprezece canale dispozitiv (HGIR-Force 600)

De mare viteză hard disk electronic, este un fel de all-in-one plin mașină touch screen. Ecranul tactil este rotativ și acceptă intrare scrierii de mână.


Noua Zece - dispozitiv de canale (HGIR-Force 300 Plus)

8 Sistem de operare a câștiga, adopta quad-core și full touch screen de calculator panou pentru a înlocui computer desktop vechi. Dispozitivul este controlat prin Bluetooth HUB și rezultatul testului pot fi imprimate direct prin intermediul WIFI de calculator panou. Iar panoul poate fi schimbat pentru a face față orice direcție. Acest dispozitiv poate testa 5 persoane în mod continuu de fiecare dată.


Toate dispozitivele au personaje proeminente de înaltă precizie și stabilitate ridicată. Precizia este de până la 0,25 ‰. Iar dispozitivele au obținut certificatul de omologare din China și CE și SFDA de export pentru mai mult de țări din lume.

 

Heliforce 13C respirator cu uree Test Kit este singura folosind acidizare formula generală în piața internă a efectiv activa de odihna de stat H. pylori. Preparat sub formă de dozare granulară aplicată la nivel internațional, este ușor de absorbit și dispersate, și poate detecta în mod cuprinzător H. pylori în stomac, făcând astfel rezultatul mai exacte.


Heliforce 13C uree Kit Respiratia de testare este sigur, precis, rapid, comod și fără poluare, otravă și radiații. Acum, ea a devenit un standard de aur pentru detectarea H. pylori.


Personalul Richen consideră în mod constant dezvolte tehnologii medicale naționale, servicii de sănătate umană ca filosofia lor de afaceri, șise dedice la dezvoltarea, fabricarea, vânzarea și servicii de înaltă tehnologie de produse medicale.


Este respectul pentru viață și responsabilitatea pentru societate pe care tot personalul Richen pus inimile lor în dezvoltarea serviciilor medicale naționale și a sănătății umane.


Între respirații, vom merge adânc în fiecare colț al lumii, șiîmbrățișeze un cer albastru.