Richen 13C Analizor UBT HGIR-force 500 prezentat la televiziunea națională italiană

- Oct 12, 2017-
Profesorul Antonio Gasbarrini introduce Richen 13C Urea Breath Test Products.


Despre prof. Antonio Gasbarrini

gasbarrini_a.jpg

Profesorul Antonio Gasbarrini sa născut la Bologna în 11 octombrie 1963. Laurea summa cum laude în Medicină și Chirurgie la Universitatea din Bologna, în 1988.


Școli postuniversitare de medicină internă și gastroenterologie. Din 1990 până în 1993 a fost membru al Departamentului de Gastroenterologie și Transplant Hepatic al Universității din Pittsburgh (SUA).

A devenit profesor asistent de medicină internă la Universitatea Catolică din Roma în 1995 și din 2000 este profesor asociat de medicină internă. Este profesor la școlile postuniversitare de medicină internă, gastroenterologie și endoscopie digestivă, alergologie și imunologie la Universitatea Catolică din Roma, Italia.

Din 2006 până în 2008 a fost secretar general al Asociației italiene pentru studiul ficatului (AISF) și, de fapt, este președintele Fundației italiene pentru cercetare în hepatologie (FIRE). Este membru al mai multor societăți naționale (Societatea italiană de medicină internă SIMI, Societatea italiană de gastroenterologie-SIGE, Studiul asociației italiene a bolilor hepatice - AISF) și internațională (Studiul asocierii americane a bolilor hepatice - AASLD; EASL, Grupul Helicobacter European al Grupului-EHSG) Societăți Științifice.

În perioada 2008-2009 a fost coordonator național al Grupului de studiu Gut Microbiota al Societății Italiene de Gastroenterologie.
Este coordonator al programului HCC și al programului de transplant hepatic la Spitalul Gemelli-Catholic din Roma.

El este arbitru și în consiliul redacțional al mai multor reviste naționale și internaționale științifice și redactor șef al Revistei Europene de Științe Medicale și Farmacologice.

Domeniile sale de interes sunt: ​​microbiota intestinului în condiții fiziologice și patologice, bolile asociate cu helicobacter pylori și diagnosticul și tratamentul, patofiziologia, diagnosticul și tratamentul bolilor hepatice și carcinomul hepatocelular, boli gastro-intestinale funcționale și organice (IBS, IBD, bolile celiace).

A fost invitat la mai mult de 240 de universități și instituții naționale și internaționale. Autor al mai mult de 800 de lucrări: 460 din care ca lucrări complete pe indexate reviste internaționale științifice. A fost co-autor al mai mult de 1200 de rezumate prezentate la întâlniri naționale și internaționale.

El are un factor de impact pentru publicațiile sale de peste 1100 și un indice H de peste 55 de ani.