Președintele EHMSG Profesor Dr. Georgina Hold Test Riken Uree 13c Respirația Personal

- Jul 13, 2020-

La Săptămâna Grupului European de Studiu Helicobacter și Microbiota (EHMSG) de la Barcelona 2019, Rifen l-a invitat pe președintele EHMSG, prof. Dr. Georgina Hold, iar membrii grupului au participat la o conferință organizată de Richel.

微信图片_20200713163042

Rifen lansează noul model de spectrometru infraroșu 13c: IR-force 200P


Exteriorul IR-force 200P este proiectat de echipa Maserati. Acesta este echipat cu un sistem de ferestre și este autonom. Nu este nevoie să conectați un computer, o imprimantă, iar echipamentul ocupă mai puțin spațiu și este mai convenabil de utilizat.


Sistemul de cale optică este actualizat la versiunea 2.0, echipat cu funcția de control al temperaturii, durată de viață mai lungă și o precizie mai mare de detectare.

微信图片_20200713163111


Riken uree 13c caracteristici de testare a respirației: forma de dozare granulară și formula acidifiantă


Formă de dozare granulară:După ce forma de dozare granule este formulată într-o soluție, poate dura 0 timp de dezintegrare pentru a elimina diferența în rezultatele testelor cauzate de dezintegrarea altor forme de dozare în stomac.


Rformula de cidificare:Formula acidifiantă poate activa activitatea ureazei h.pylori, poate inhiba activitatea ureazei non-h.pylori, poate încetini golirea gastrică, poate face 13c uree în contact complet cu h.pylori, poate reduce rezultatele fals negative și fals pozitive detectate prin testul de respirație cu uree 13c pentru a îmbunătăți acuratețea testului de respirație cu uree 13c.

1


După seminar, președintele EHMSG Profesor Dr. Georgina Hold a fost foarte interesat de noul echipament IR-force 200P și a finalizat întregul proces de detectare a H.pylori cu ajutorul Dr. Attilio, Global Marketing Director al Riken Group.


După test, profesorul Dr. Georgina Hold a spus: "13C-UBT este cea mai bună abordare a diagnosticului de infecție H.pylori. Gustul aromei de portocale este ușor de acceptat.  Sunt foarte fericit să fiu negativist și îi mulțumesc lui Richel."


h.pylori infection test