Oamenii de ştiinţă japonezi a descoperit o enzimă împotriva Helicobacter Pylori cauzate de cancerul Gastric

- Apr 13, 2016-

Japonia cercetatorii din Marea Britanie Microbiologie natura Journal a raportat că au găsit o enzima care ajuta la lupta împotriva Helicobacter pylori cauze cancer la stomac. Cancerul gastric este ucigaş cancer al doilea cel mai mare a omenirii, în spatele cancer pulmonar, în special în Asia de Est, Japonia în fiecare an aproximativ 50.000 de oameni au murit de cancer la stomac. Cea mai mare parte a stomacului de infecţia cu Helicobacter pylori.

Japonia Tokyo Universitatea Cercetatorii au descoperit ca Helicobacter pylori catalina proteine în celulele stomacului şi o enzimă numită SHP2 cu caracter obligatoriu, care să conducă la gastric cancer. Ei au descoperit că SHP2 are un "frate" enzima SHP1, catalina proteine atunci când sunt combinate şi SHP1, activitatea cancerigene este neutralizat. Acest lucru sugerează că SHP1 este o enzimă poate inhiba gastric cancer.

Cercetătorii cred că, după o persoană infectată cu Helicobacter, ambele enzime îndeplinesc lor respective functii de gradul va determina dacă el va fi suferă de cancer la stomac. Deci, dacă vă puteţi găsi funcţia SHP1 din acest material de enzime, va ajuta la prevenirea cancerului de stomac.