H-pylori este într-adevăr atât de periculos pentru stomacul nostru?

- Nov 10, 2019-

Mulți pacienți cu boli cronice nu au simptome într-un stadiu incipient, arată foarte sănătoși și se simt bine cu ei înșiși. Dar, odată ce apar simptomele, este deja în stadiul mijlociu și târziu. Acești pacienți se simt foarte surprinși: am fost întotdeauna bine, cât de brusc am fost atât de bolnav?


În multe cazuri, acesta este rezultatul compensării.


De exemplu, cancerul de stomac. Medicina modernă a descoperit că cancerul de stomac are o relație minunată cu o bacterie numită Helicobacter pylori. Odată ce bacteriile infectează stomacul, acestea vor continua să atace celulele din stomac, provocând moartea celulelor stomacului, provocând gastrită. Cel mai grav este cancerul de stomac.


Care este soluția cea mai fundamentală? Desigur, aceste Helicobacter pylori sunt eliminate. Dar propriul sistem imunitar al organismului nostru nu poate face acest lucru și poate începe doar o alternativă, care este de a accelera diviziunea celulelor stem gastrice profunde și de a reface rapid celulele moarte. Ce este asta? Aceasta este o compensare. Aceasta este o soluție temporară, alternativă.


Asta este în sentimentul corpului nostru? Funcția stomacului este normală, iar sputa nu se simte. Cu toate acestea, atunci când nu simțiți, războiul dintre bacterii și celulele stomacului devine din ce în ce mai intens. În cele din urmă, atunci când oamenii încep să se simtă, înseamnă că funcția de compensare nu a putut compensa daunele cauzate de bacterii. Când este descoperit acest război, este într-adevăr periculos.


burtologie