Helicobacter Pylori tratament: 'Reguli' s-au schimbat

- Oct 10, 2016-----------------------------------------------------------------------------------

Helicobacter pyloriTratament: Şi #39; Rulesand #39; S-au schimbat


David A. Johnson, MD


bună. Eu sunt Dr David Johnson, profesor de Medicină şi şef de gastroenterologie la est Virginia Medical School din Norfolk, Virginia.


Helicobacter pyloritratamentul s-a schimbat istoria naturală a bolii peptic în această ţară şi în întreaga lume. În plus, un astfel de tratament a afectat alte consecinţe aleH pylori, în special unele dintre mucoasa asociate ţesutului limfatic (sau MALT) limfoame şi alte categorii de boli specifice, care beneficiază de eradicarea ei. Dar s-a schimbat tratamentul.


Ani în urmă, cândH pyloria fost descoperit, tratamentul standard implica un regim de 7 zile de un inhibitor de pompa de protoni (IPP) plus amoxicilină şi claritromicină pentru pacienţii care ar putea tolera-o. Metronidazol a fost un substitut pentru Amoxicilina la pacienţii care au fost penicilina alergice. A existat o alternativă de componente cu pe bază de bismut terapii pentru pacientii care au amoxicilină alergie sau claritromicină rezistenţă: o combinaţie de tetraciclina/metronidazol/bismut plus un PPI. Acesta este un regim de 10 zile.


Am vazut, cu toate acestea, că a scăzut în eficacitatea de aceste regimuri. Acest lucru a determinat un grup de experţi în primul rând Canadian peH pylorişi medicinei bazate pe dovezi pentru a convoca o analiză de 2 ani, care a culminat într-o evaluare finală în Toronto, Canada-prin urmare, Conferinţa de consens Toronto peHelicobacter pyloriInfectia la adulti.[1,2]Această conferinţă de consens a dus la mai multe mesaje de ia-acasă importante care ar trebui să schimbe modul în care practică şi trataH pylori.

Rate mari de rezistenta la medicamente

În primul rând, recunoaştem că rezistenţa la medicamente modele s-au schimbat în ultimul deceniu şi jumătate.[1]Rezistenţă la claritromicină, care a fost iniţial destul de scăzut, la 1 % - 8 %, a crescut la 16 % - 24 %. Rezistenta la metronidazol a fost relativ ridicat pentru a începe cu, şi a rămas relativ stabilă la 20 % - 40 %. Rezistenta la tetraciclina si rezistenta la Amoxicilina sunt practic nemaiauzit la mai puţin de 1 % pentru tetraciclină şi 1 % - 3 % pentru amoxicilină, şi astfel, ele rămân medicamente incredibil de bun.


Aşa cum am încerca să limiteze proactiv antibiotice, atunci când nu avem nevoie să le utilizeze, avem nevoie pentru a păstra în contextul eforturilor noastre la limita expunerea la antibiotice. Aşa cum am văzut aceste medicamente utilizate în mod repetat pentru o varietate de boli si tratamente-infecţii ale tractului urinar, bronsita, şi aşa mai departe-prevalenţa rezistenţei secundar pentru claritromicina si metronidazol a crescut dramatic. Rezistenta este până la 67-82 % pentru claritromicină şi 52 % - 77 % pentru metronidazol.[1]Astfel, eficacitatea acestor medicamente a fost redus drastic. Odată ce aţi le-au folosit, au folosit destul de mult ultima arcul în tolba şi nu puteţi folosi aceste medicamente din nou.

Recomandările consens

Conferinţa de consens Toronto privit dovezi din 2008 Acestea evitate rapoartele anterioare din cauza eradicarea, modele de rezistenţă, şi aşa mai departe. Ei a concluzionat că extinderea tratamentului la 7 sau 10 zile pentru 14 zile este şi ar trebui să fie noul standard. Rata de eradicare pentru regimuri de 7 - 10 zile a scăzut la aproximativ 50 %, întrucât cu un regim de 14 zile de fiecare intenţia de a trata sau per Protocolul, rata de eradicare erau peste 95 %. Prin urmare, un regim de o durată de 14 zile este noua regulă peste toate regimuri de tratament pentruH pylori, indiferent de ce linie de terapie este folosit.[1]


Mai exact, în zonele unde rezistenta modele sunt cunoscute, terapia trebuie să se bazeze pe modelul de rezistenţă. Acum, în practica clinică nu, în general, privim la modelele de rezistenţă şi nu avem cultura noastrăH pylori. De fapt, eu nu pot gândi de o singură dată că au de cultură pentru modele de rezistenţă în 36 de ani de practică. Cu toate acestea, noi cu siguranţă ceea ce rezultatele raportate în publicaţii ştiinţifice, chiar dacă jurnale ştiinţifice nu reflectă întotdeauna noastre practici clinice. Practica spune că ştim că pacienţii auH pylorişi că tratăm. Deci, ce facem?

Un nou Standard?

Aşa cum am menţionat, empirice terapie, terapiei standard 10 zile triplu cu claritromicina, Amoxicilina şi un IOC, ar trebui extins la 14 zile. Dar în zonele unde rezistenta claritromicina este mai mare de 15 % sau eradicare ratele sunt mai puţin de 85 %, ca terapie nu trebuie folosit. Dacă ştiţi rata de claritromicină rezistenţă în zona dumneavoastră, vă recomandăm să pur şi simplu pune regim de tripla terapie deoparte; în acest caz, terapia cvadruple devine noul standard. Terapia pe bază de bismut cvadruple ar include un PPI plus bismut (cum ar fi Pepto-Bismol®, Kaopectate®, Select®), amoxicilină sau metronidazol si Tetraciclina timp de 14 zile. Alternativă, în zonele cu rate scăzute de rezistenţă la claritromicină, ar fi un IOC-based tripla terapie, cu amoxicilină sau metronidazol si claritromicina timp de 14 zile.


În cazul în care regimul iniţial pentru un pacient dat incluse claritromicină sau levofloxacină şi au eşuat, aceste medicamente nu trebuie utilizat la toate. Astfel, ca raspuns la un regim eşuat, ar trebui să stai departe de aceste medicamente, care în principiu ar implicit la o terapie pe baza de bismut cvadruple.[1]


În mod similar, levofloxacin a fost folosit la pacienţii ale căror iniţială tripla terapie nu a reuşit; în acest caz, tripla terapie ar include levofloxacină, amoxicilină și un PPI pentru 14 zile. Levofloxacina au un model destul de inalta rezistenta, cu toate acestea. Un coautor un editorial însoțitoare,[2]Dr. David Graham, a comentat că, în aria sa de Houston, există o rată de 31 % rezistenta la quinolone acest analogice. Recunosc, de asemenea, că FDA a pus doar o alertă[3]cu privire la utilizarea alternative la chinolone, atunci când putem pentru sinuzita si bronsita; droguri riscurile depăşesc beneficiile atunci când există terapii alternative. Deoarece nu există o alternativă pentruH pylori, Aş pune levofloxacină în această categorie şi să încerce să stai departe de ea.


Grupul de consens abordate, de asemenea, utilizarea de probiotice.[1]Ei au spus că Probioticele nu au fost utile pentru a atenua efectele secundare ale tratamentului cu antibiotice 14 zile, nici nu au fost probiotice ajutor proactiv pentru a îmbunătăţi rata de eradicare. Probioticele sunt propuse aceste zile pentru o mulţime de motive non-bazate pe dovezi, şi în mod clar sarcina acestei forțe a spus nu ar trebui să fie utilizate adjunctively înH pylorieradicare.

Utilizarea unui regim de 14 zile dar avea grijă

În concluzie, Comitetul de consens recomandă un regim de 14 zile şi recunoaşte modele de înaltă rezistenţă. Dar fii atent atunci când prescrie terapia pe bază de bismut. Ambalaj standard pentru tetraciclina/metronidazol/bismut combinaţie de droguri este de 10 zile. Recomandarea acum este de a utiliza acest regim timp de 14 zile. Ar trebui să dea un pachet si jumatate. Nu sunt sigur cum ar prevedea ca, dar ar fi o provocare pentru un regim de 14 zile când medicamentul este furnizat un pre-pachet de 10.


Aş înlocui unul dintre preparatele subsalicylate bismut standard, şi prescrie două comprimate de patru ori pe zi plus PPI, tetraciclină și metronidazol. Dacă faci asta, reamintesc pacienţii că lor scaune va fi închis. Mai mult, deoarece acestea sunt salicilaţi, aveţi grijă la pacienţii care primesc concomitent medicamente antiinflamatoare nesteroidiene sau a celor pe anticoagulare. Aceşti pacienţi pot nevoie de co-terapie pentru protecţia împotriva sângerare. Subcitrate de bismut, în primul rând vândut în Europa, ar fi o alternativă la bismut.


Despre noi tratamente, noi opţiuni. Cred că despreH pylorica o boala de 14 zile de tratament. Acesta este noul standard, şi cred că un consens pe aceasta este destul de puternic. Numere necesare pentru a trata sunt în intervalul de 3-12, bazat pe o varietate de abordări diferite. Din nou, ei au descoperit succesul remarcabil atunci cand tratamentul este prelungit la 14 zile. Cred că despre asta data viitoare când aveţi un pacient cuH pylori.


Eu sunt Dr David Johnson. Vă mulţumim din nou pentru a asculta.