H.pylori poate provoca afecțiuni ale stomacului

- Jun 23, 2020-

H.pylori poate provoca afecțiuni ale stomacului


H-Pylori.....

Aproximativ 66% din totalul populației are H. pylori în corpul lor. H pylori face doar câteva persoane debilitate sau le face să prezinte simptome. Microbii distructivi sunt trecuți în mod regulat prin apă sau întreținere decăzută. Principala preocupare este că acest organism microscopic poate modifica organismul și sistemul său de imunitate


Ce sunt H. pylori?

pylori (Helicobacter pylori) este un organism microscopic care atacă acoperirea interioară a stomacului. Numeroase contaminări cu H. pylori sunt considerate inofensive. În orice caz, acest organism microscopic poate provoca ulcerații stomacale și dăunări intestinelor subțiri. Microorganismele Pylori sunt germeni în formă de spirală care intră în corpul tău. Sunt transmise de la individ la individ în salivare, materii fecale și regurgitare. În mod regulat, sistemul dumneavoastră imunitar vă poate îndepărta. Uneori, acestea intră în organele digestive și rămân acolo. În cazul în care rămân în corp, acestea pot provoca contaminări, care chiar pot provoca cancer de stomac.


  • Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor, exprimă faptul că H pylori este cauza a până la 80 la sută ulcerații gastrice și 90% la ulcer duodenal.

    Helicobacter-pylori

H pylori poate provoca următoarele afecțiuni ale stomacului:

  1. Pierdere în greutate

  2. Pierderea frecventă a poftei de mâncare

  3. Râgâială

  4. Iritarea intestinului

  5. Senzație de arsură în abdomen

  6. Greaţă


Testul de respirație a ureei de 13c este o procedură rapidă de diagnostic folosită pentru identificarea infecțiilor de către Helicobacter pylori, o bacterie spirală implicată în gastrită, ulcer gastric și boală a ulcerului peptic. Se bazează pe capacitatea H. pylori de a converti urea în amoniac și dioxid de carbon. Testele de respirație a ureei sunt recomandate în ghidurile societății de conducere ca o alegere preferată non-invazivă pentru detectarea H. pylori înainte și după tratament.

201705261648164473945