H. infecţia cu pylori

- Dec 02, 2016-

H. infecţia cu pylori

Scris de Helen Colledge şi Jacquelyn catalina


Ce este oH. pyloriinfecţie?

H. pylorisunt în formă de spirală de bacterii care cresc în tractul digestiv şi au tendinţa de a ataca stomacul garnitură.H. pyloriinfecţii sunt, de obicei, inofensive, dar ele sunt responsabile pentru majoritatea ulcerelor stomacului şi intestinului.

H. pylorieste o ofbacteriathat de tip comun, de obicei infectează stomac. Acestea pot fi prezente în mai mult de jumătate din toţi oamenii din lume, potrivitClinica Mayo. "H" în numele este prescurtareaHelicobacter. "F" înseamnă spirală. Bacteriile sunt în formă de spirală.

H. pyloriîn mod normal infecta stomac in timpul copilariei. În timp ce infectii cu acest tulpina de bacterii de obicei nu provoacă simptome, acestea pot duce la boli la unele persoane, inclusiv ulcer peptic, şi o stare inflamatorie in interiorul stomacului numită gastrită.

H. pylorisunt adaptate să trăiască în mediul dur, acide a stomacului. Aceste bacterii pot schimba mediul din jurul lor şi de a reduce aciditatea acestuia astfel încât ele pot supravieţui. Forma deH. pylorile permite să pătrundă tau abdominal, în cazul în care acestea sunt protejate prin mucus şi celule imune corpului tau nu sunt în măsură pentru a ajunge la ele. Bacteriile pot interfera cu răspunsul imunitar şi să se asigure că acestea nu sunt distruse. Acest lucru poate duce la probleme de stomac.

Găsi un internist langa tine»

Care sunt cauzeleH. pyloriinfecţii?

Causes

Încă nu se ştie exact cumH. pylorirăspândirea infecţiilor. Bacteriile au coexistat cu humans pentru multe mii de ani. Infecţii sunt gândit să se răspândească la gura o persoană la alta. Acestea pot fi, de asemenea, transferate de fecale la gura. Acest lucru se poate întâmpla atunci când o persoană nu spălaţi mâinile după utilizarea de baie.H. pyloride asemenea, se poate raspandi prin contact cu apa contaminata sau alimente.

Bacteriile se crede că a provoca probleme de stomac, atunci când pătrunde abdominal mucoase şi generează substanţe care neutralizeaza acizii gastrici. Acest lucru face ca celulele stomacului mai vulnerabile la acizi dure. Acid de stomac şiH. pyloriîmpreună irita mucoasa stomacului si poate provoca răni sau ulcere peptice în stomac sau duoden, care este prima parte a intestinului subtire dumneavoastră.

Cine este la risc pentruH. pyloriinfecţie?

Risk Factors

Copiii sunt mai susceptibile de a dezvolta unH. pyloriinfecţie. Riscul este mai mare, mai ales din cauza lipsei de igiena corespunzatoare.

Riscul de infecţie parţial depinde de mediul şi condiţiile de viaţă. Riscul este mai mare dacă aveţi:

 • Trăim într-o ţară în curs de dezvoltare

 • accesul la locuinţe cu alte persoane care sunt infectaţi cuH. pylori

 • trăiesc în supraaglomerate

 • nu au acces la apa calda, care vă pot ajuta să păstraţi zone curat şi lipsit de bacterii

Acesta este acum înţeles că ulcer peptic nu sunt cauzate de stres sau alimentatie alimentele bogate în acid, dar ele sunt de fapt cauzate de acest tip de bacterii. Aproximativ 10 % din persoanele infectate cuH. pyloridezvolta un ulcer peptic, conformClinica Mayo. Utilizarea pe termen lung de medicamente anti-inflamatorii non-steroidiene (AINS), de asemenea, creşte riscul de a avea un ulcer peptic.

Care sunt simptomeleH. pyloriinfecţie?

Symptoms

Majoritatea persoanelor cuH. pylorinu au nici un simptom.

Atunci cand infectia se duce la un ulcer, simptomele pot includeabdominal dureri, mai ales atunci când stomacul este gol la noapte sau cateva ore dupa mese. Durerea este de obicei descris ca o roadere durere, şi poate veni şi de a merge. Manca sau de a lua medicamente antiacide pot ameliora aceasta durere.

În cazul în care aveţi acest tip de durere sau o durere puternic, care nu pare să plece, ar trebui sa vizitati medicul dumneavoastră.

O serie de alte simptome pot fi asociate cuH. pyloriinfecţie, inclusiv:

 • excesive burping

 • senzaţie de balonare

 • greaţă sau vărsături

 • lipsa poftei de mâncare, sau anorexie

 • inexplicabilă scădere în greutate

 • respiraţie neplăcut

Cu toate acestea, acestea sunt simptomele comune care ar putea fi cauzate de alte condiţii. Unele dintre simptomele deH. pyloriinfecţie sunt, de asemenea, cu experienţă de oameni sănătoşi. Aceste simptome sunt comune, dar în cazul în care oricare dintre ele persista sau esti preocupat cu ei, este întotdeauna mai bine să consultaţi medicul dumneavoastră. În cazul în care observaţi sânge sau o culoare negru in fecale sau voma, ar trebui să consulte medicul dumneavoastră.

Cum suntH. pyloriinfecţii diagnosticat?

Diagnosis

Medicul dumneavoastră va întreba despre istoricul medical si istoricul familial de boala. Asiguraţi-vă că spuneţi medicului dumneavoastră despre orice medicamente pe care sunteţi luaţi, inclusiv orice vitamine sau suplimente. Dacă sunteţi confruntă cu simptomele unui ulcer peptic, medicul dumneavoastră probabil vă va cere în mod specific despre utilizarea AINS, cum ar fi ibuprofenul.

Medicul dumneavoastră poate efectua, de asemenea, multe alte teste si proceduri pentru a ajuta la confirmarea diagnosticului lor:

Examen fizic

În timpul unui examen fizic, medicul va examina pentru a verifica pentru semne de balonare, sensibilitate, sau dureri de stomac. Le veţi asculta, de asemenea, pentru orice sunete în abdomen.

Teste de scaun

O mostra de scaun poate fi necesar pentru a verifica pentru semne deH. pyloriîn fecale dumneavoastră. Medicul dumneavoastră vă va oferi un recipient pentru a lua acasă cu tine pentru a prinde şi de a păstra o mostră de scaun dumneavoastră. Odată ce vă întoarceţi recipientul la furnizorul de asistenţă medicală, vor trimite proba la un laborator pentru analiza.

Teste de respiratie

Dacă aveţi un test de respiraţie, vom înghiţi un preparat care conţine uree. DacăH. pyloribacteriile sunt prezente, acestea vor elibera o enzimă care descompune această combinaţie şi va elibera dioxidul de carbon, pe care un dispozitiv special apoi detectează.

Endoscopie

Dacă aveţi o endoscopie, medicul va introduce o lungă, subţire instrument numit un endoscop în gură şi jos în stomac şi duoden. Un aparat de fotografiat ataşat va trimite înapoi imagini pe un monitor pentru medicul dumneavoastră să Vezi. Orice zone anormale vor fi inspectate, şi instrumente speciale, folosite cu endoscopul va lua probe din aceste zone, în cazul în care este necesar.

Care sunt complicaţiile deH. pyloriinfecţii?

H. pyloriinfecţii poate duce la ulcere peptice, dar infectia sau ulcer în sine poate duce la complicaţii mai grave. Acestea includ:

 • hemoragii interne, care se poate întâmpla atunci când un ulcer peptic rupe prin intermediul vaselor de sange

 • obstrucţie, care se poate întâmpla atunci când un ulcer blocuri alimentare părăsească stomacul

 • perforare, care se poate întâmpla atunci când un ulcer rupe prin perete de stomac

 • Peritonita, care este o infectie a peritoneului, sau garnitură de cavitatea abdominală

StudiiArată că persoanele infectate, de asemenea, au un risc crescut de Adenocarcinom gastric, care este un tip de cancer la stomac. În timp ce infectia este o cauză majoră a cancerului de stomac, cele mai multe persoane infectate cuH. pylorinu dezvolta cancerul de stomac.

Cum suntH. pyloriinfecţii tratate?

Complications

Dacă aveţi oH. pyloriinfectie care nu este cauzand probleme şi tu nu sunt la risc crescut de cancer la stomac, tratament nu poate oferi orice beneficii.

Stomac cancer, împreună cu duodenal şi ulcer de stomac, este asociat cuH. pyloriinfecţie. Dacă aveţi rude apropiate cu cancer la stomac sau o problemă, cum ar fi un stomac sau duodenal ulcer, medicul dumneavoastră poate doriţi să aveţi tratament. Tratamentul poate vindeca un ulcer, şi se poate reduce riscul de a dezvolta cancer de stomac.

Medicamente

În mod normal, trebuie să ia o combinatie de doua antibiotice diferite, împreună cu un alt medicament care reduce acidul din stomac. Scăderea acid gastric, ajută la antibiotice lucra mai eficient. Acest tratament este uneori menţionată ca tripla terapie.

Unele medicamente care sunt folosite în tratamentul o tripla terapie includ:

 • Claritromicina

 • inhibitori de pompa de protoni (IPP), cum ar fi pantoprazol (Prevacid), esomeprazol (Nexium), pantoprazol (Protonix), rabeprazole (AcipHex) sau

 • metronidazol (pentru şapte la 14 zile)

 • amoxicilină (pentru şapte la 14 zile)

Tratamentul poate varia in functie de istoricul medical trecute şi dacă aveţi alergii la oricare dintre aceste medicamente.

După tratament, veţi avea un test follow-up pentruH. pylori. În cele mai multe cazuri, numai o singură rundă de antibiotice este necesar pentru a elimina infectia, dar va trebui să ia mai mult, folosind diferite medicamente.

Stilul de viata si dieta

Este nici o dovadă că produsele alimentare şi nutriţie joacă un rol în prevenirea sau provoacă ulcerul peptic boala la persoanele infectate cuH. pylori. Cu toate acestea, alimentele condimentate, alcoolul şi fumatul poate agrava un ulcer peptic şi preveni de la vindecarea în mod corespunzător.

Ce pot aştepta pe termen lung?

Treatment

Pentru multe persoane infectate cuH. pylori, infecţii lor nu provoca dificultăţi. Dacă sunteţi confruntă cu simptome şi tratament, outlook pe termen lung este de obicei pozitivă.

Pentru cei care dezvolta boli asociate cu oH. pyloriinfecţie, outlook va depinde de problema, cât de curând este diagnosticat, şi modul în care aceasta este tratată. Trebuie să ia mai multe runde de tratament pentru a ucideH. pyloribacterii. Dacă infecţia este încă prezent după o singură rundă de tratament, ulcerul peptic ar putea reveni sau, mai rar, ar putea dezvolta cancer la stomac. Foarte puţini oameni infectaţi cuH. pyloriva dezvolta cancer de stomac. Cu toate acestea, dacă aveţi un istoric familial de cancer la stomac, ar trebui sa de testare şi tratament pentru oH. pyloriinfecţie.