H. pylori a fost identificat ca fiind cauza principală a cancerului Gastric

- Jul 21, 2016-

Cum h. pylori cauzeaza ulcere

Cercetătorii au cunoscut despre h. pylori de peste 100 de ani. Nu a fost până destul rezervări care au dat seama că h. pylori cauzele ulcerului, totusi. În anii 1970, un patolog Australian numit Robin Warren a fost uita la probe de ţesut inflamat stomac. El a descoperit că h. pylori a fost peste tot mucusul gastric probelor inflamate. Interesant, nu era orice inflamaţie în probe fără h. pylori. Aceasta a condus-l să creadă că h. pylori cauzeaza iritarea stomacului.

Warren si Barry Marshall partenerul său a avut probleme izolarea bacteriilor. Atunci când au făcut în cele din urmă, fapt Marshall este înghiţit de un eşantion de bacterii pentru a dovedi a determinat ulcere. Vorbim despre a lua una pentru echipa! El nu dezvolta un ulcer, dar el a primit un caz grav de gastrita (inflamarea stomacului). Acest lucru s-a dovedit că h. pylori bacterii irita stomacul. Din fericire pentru Marshall, infecţia clarificat fără nici un tratament (cred eu nu sunt singurul care a dat h. pylori fără medicamente!).

Cercetătorii încă nu sunt sigur exact cum h. pylori cauzeaza ulcere. Teoria cea mai comună este că h. pylori daune mucoasa mucus a stomacului şi duodenului. Fără acest strat protector de mucus, acidul din stomac poate deteriora celulele. Faptul că h. pylori cauzele inflamaţiei este, de asemenea, susceptibile de a fi un factor.

Astăzi, cercetătorii ştiu că h. pylori cauzeaza 80 % din ulcere în stomac şi 90 % din ulcere în duoden. Ceea ce nu ştiu este de ce unii oameni cu h. pylori se ulcere, iar altele nu. Păstraţi în minte că h. pylori este o bacterie care afectează peste 2/3 din lume!

Din propria mea experienţă şi de cercetare, mi-ar fi să bănui totul se reduce la intestin sănătate. Chiar dacă aveţi rău h. pylori bacterii din stomac care poartă departe la mucus, un intestin sănătos încă ar putea repara mucusul înainte de a se face orice daune real. Dar, în cazul în care intestinului nu este sănătos, apoi bacterii sunt de gând să facă un număr pe mucusului şi gastric acid va fi capabil de a deteriora celulele. Amintiţi-vă când Medicii folosit de a gândi că ulcere a venit de la stres si dieta rău? Ei bine, aceste elemente sunt cu siguranţă nu bun pentru intestin! Astfel, dacă le-aţi luat h. pylori şi , de asemenea, mananci o dieta rău şi se ocupă de stres în mod constant, atunci h. pylori sunt de gând să ia o taxă.

H. pylori si cancerul de stomac

Ca în cazul în care un ulcer nu a fost destul de rău, h. pylori este, de asemenea, legată de numeroase tipuri de gastric cancer. Conform programului National Cancer Institute VĂZĂTOR, aproape 11 mii de oameni vor fi murit de gastric cancer în 2013. Şi preţurile sunt în creştere.

H. pylori a fost identificat ca fiind cauza principală a cancerului gastric (provoacă chiar înainte ca fumatul). Din nou, cercetatorii nu pot fi pozitive cum h. pylori cauzele cancerului gastric, dar teoria este că inflamatie cauzata de bacterii predispune ţesuturi pentru a deveni canceroase. Deoarece celulele deteriorate trebuie să reproducă mai frecvent, acestea sunt, de asemenea, mult mai probabil pentru a obţine canceroase mutaţii. Potrivit unui studiu în Microbiologie Clinică, persoanele cu h. pylori au o şansă de 1-2 % de a avea cancer la stomac.

Care sunt simptomele de h. pylori?

Majoritatea oamenilor (85 %) cu h. pylori nu va avea nici un simptom, la toate. Aproximativ 10-20 % din oameni vor primi un ulcer peptic. 1-2 % vor face cancer de stomac. Restul vor avea simptome cum ar fi durere de stomac, eructaţii, indigestie, balonare, şi alte simptome de inflamarea stomacului.

Ce folosim mainstream docs pentru a trata h. pylori?

H. pylori este o bacterie, nu ar trebui să fie prea surprinzător faptul că mainstream tratamentul pentru h. pylori este antibiotice. Antibiotice hardcore. Împreună cu două antibiotice (de obicei claritromicina si Amoxicilina), medicii va oferi, de asemenea, un inhibitor de pompa de protoni. Inhibitori de pompa de protoni sunt medicamente care reduc formarea de acid gastric (over-the-counter chestii de genul Prilosec). Ideea este că ulcerul va putea vindeca dacă nu există atât de mult acid gastric mănâncă departe la ea.

Înapoi, atunci când s-a prescris aceasta "tripla terapie" de droguri, a fost de fapt destul de eficiente. Acum, 3-way de droguri nu reuşeşte pentru aproximativ 35 % din pacienţii – şi eficacitatea este încă în scădere. Motivul este, deoarece bacteriile a devenit rezistente la antibiotice. Socant nu considera majoritatea docs sunt destul de declanşare fericit atunci când vine vorba de prescriere antibiotice. Nu ma intelege gresit, nu există un timp şi un loc pentru medicina moderna si antibiotice dar prescrierea-le de fiecare dată când aveţi o sniffle este, probabil, va face mai mult rău decât bine. Pentru a fi corect, ar trebui să punctul degetul la CAFOs (concentrat hrana animalelor operaţiuni) pentru pomparea nostru plin de antibiotice, precum şi de carne. Baieti, nu de ajutor. Nu este util la toate.

În afară de problema la întreg antibiotice, această abordare nu pare atât de înţelept. Pentru inceput, pompa de protoni inhibitori blochează formarea de acid stomac. Amintiţi-vă cum am spus că h. pylori secreta enzime pentru a reduce stomac acid, şi asta e ceea ce le permite să prospere? Deci, dacă sunt reducerea acidul din stomac, apoi sunt doar de gând să facă un mediu mai primitoare pentru h. pylori. Oh, şi aceste antiacide nu faci tu orice favoruri! Dacă aveţi acid reflux, GERD sau hearburn, Solutia 30 zi pirozis vă va arăta cum să-l trateze în mod natural.