H. pylori si cancerul Gastric: Enigma din Asia

- Jul 28, 2016-

H. pylori si cancerul Gastric: Enigma din Asia


F. de Mae Hiroto Miwa, MD, F.A.C.G., Du-te, MD şi Nobuhiro Sato, MD Departamentul de Gastroenterologie, Juntendo University, scoala de medicina, Tokyo, Japonia; şi sistemul de sănătate VA Salt Lake City, la Salt Lake City, Utah


REZUMAT


Actuala distribuţie a Helicobacter pylori de infectare şi sale boli asociate, în diferite ţări din Asia este controversat. Aveţi la dispoziţie numai informaţii limitate cu privire la această problemă.


Vom discuta despre rolul etiologic al H. pylori in cancerul gastric prin experienţa din Asia. Seroprevalențe de H. pylori de infectare la subiecţii asimptomatici şi incidenţa anuală a cancerului gastric la 100.000 în diferite ţări din Asia sunt rezumate de literatura clienţilor şi statisticile Organizaţiei Mondiale a sănătăţii, respectiv.


Există o mare variaţie internaţionale incidenţei cancerului gastric şi H. pylori seroprevalențe printre ţările asiatice.


Există o legătură puternică între infecţia cu H. pylori si cancerul gastric în multe ţări, cum ar fi Japonia. Prin contrast, prevalenţa de H. pylori de infectare este mare în unele ţări, inclusiv India si Bangladesh, dar au fost raportate rate reduse de cancer gastric.


Aceste observații disparate reprezintă enigma din Asia.


Factori care pot influenţează etiologia cancerului gastric includ diversitatea genetică a infectarea H. pylori tulpini şi diferenţe în gazdă de fond genetic în diferite grupuri etnice, inclusiv secreţia gastrică acidă şi polimorfisme genetice în proinflammatory citokine.


Aceşti factori, în plus faţă de factorii de mediu, cum ar fi igiena personală şi obiceiurile alimentare, reflectă etiologie multifactorială de gastric cancer. (Am J Gastroenterol 2002; 97:1106-1112. © 2002 de galez incercarea de gastroenterologie)