FAQ 13C uree test de respiraţie pentru Helicobactor Pylori infecţie-2

- Jul 05, 2016-

1. care este tratamentul ulcerului peptic, cauzate de Helicobacter pylori?

Tratamentul implica de obicei o combinatie de antibiotice si medicamente pentru a reduce cantitatea de acid gastric, produse, cum ar fi inhibitorii pompei de protoni şi blocante ale receptorilor de histamina, precum şi un preparat de bismut, cum ar fi Pepto-Bismol®, luate timp de câteva săptămâni.

^ Înapoi la început

2. nu a lua toată lumea cu H. pylori ulcer?

Nu, mulţi oameni au dovezi de infectie, dar nu au simptome de boala ulceroasa. Motivul pentru care unele persoane cu infecţii H. pylori dezvolta ulcer peptic şi alţii nu, nu este încă înţeles.

^ Înapoi la început

3. ar trebui toată lumea fi testat pentru H. pylori?

Deoarece infectia este foarte frecvente şi majoritatea oamenilor nu ajunge vreodată ulcer, testarea este recomandat in general pentru cei care au semne şi simptome.

^ Înapoi la început

4. cum am infectate cu H. pylori?

Bacteriile sunt considerate a fi transmisă prin consumul de alimente sau apă potabilă care au fost contaminate cu materiile fecale umane, sau, eventual, prin contactul cu scaun, voma sau saliva unei persoane infectate. Expunerea la membrii de familie cuH. pylori pare a fi cel mai probabil, posibilitatea de transmisie.

^ Înapoi la început

5. nu toată lumea tratate pentru H. pylori a lua mai bine?

Majoritatea persoanelor care completează cu succes cu antibiotice combinaţie a scăpa de aceste bacterii din tractul lor GI. Cu toate acestea, rezistenta la unele antibiotice pot apărea şi, prin urmare, bacteriile pot continua să se înmulţească în ciuda terapiei adecvate.

^ Înapoi la început

6. pot obţine un alt H. pylori de infectare?

Tratamentul nu face o persoană imun, astfel încât nu există întotdeauna potenţialul de a deveni infectate din nou.

^ Înapoi la început

7. ce este testul de sânge pentru H. pylori anticorpi nu este recomandat?

Asociatia Americana de Gastroenterologie, Colegiul American de gastroenterologi, societatea de boli infectioase din America şi societatea americană pentru Microbiologie nu recomand testul de sânge anticorpi pentru utilizarea de rutină în diagnosticarea unei infectii cu H. pylori sau evaluarea tratamentul, şi testul nu poate face distincţia între o infecţie actuală și anterioară. Cu toate acestea, unii practicanţi de sănătate încă utilizaţi acest test. În cazul în care testul de sânge este negativ, atunci este puţin probabil că persoana a avut o infectie cu H. pylori . Dacă este pozitiv, atunci trebuie confirmată prezența unui curent H. pylori de infectare cu 13 C uree Test de respiraţie.