FAQ 13C uree test de respiraţie pentru Helicobactor Pylori de infectare

- Jul 05, 2016-

Descrierea testului

A person performing a H. pylori urea breath test. The inset shows what the H. pylori bacteria look like.

Helicobacter pylori (de asemenea, cunoscut ca H. pylori) este un tip de bacterie care provoacă cele mai multe ulcere gastrice (adică, leziuni la nivelul stomacului sau a mucoasei intestinale). Cu toate acestea, nu oricine are aceasta bacterie in organism se dezvoltă un ulcer.

Acest test foloseste o reacţie chimică pentru a detecta bacteria H. pylori . Testul conține o substanță chimică numită uree, care este ataşat la un atom de carbon. Bacteriile descompun ureea astfel eliberarea de carbon, care este expirat în cele din urmă în respiraţie. Respiraţia este apoi testate pentru a verifica pentru carbon.

Cât de des se efectuează testul?

Medicul dumneavoastră vă va recomanda atunci când şi cât de des acest test este necesară.

Ce este efectuat acest test?

Oamenii se confruntă cu simptomele ulcerului posibil necesita tratament pentru a ameliora aceste simptome şi pentru a preveni orice complicatii legate de ulcere. Acest test ajută medicii determina daca H. pylori este cauza unui ulcer sau iritarea de mucoasa stomacului.

Este important pentru medicii să ştiu cauza de ulcer, acest lucru afectează tratamentul care va recomanda.

Medicii de asemenea, solicita acest test pentru a determina dacă tratamentul pentru o infectie cu H. pyloria fost de succes. În acest caz, testul se face în mod normal cel puţin 4 săptămâni după terminarea unui tratament antibiotic.

Sunt acolo orice riscuri şi precauţii?

Există risc foarte scăzut de efecte adverse sau complicatii cu acest test.

Există două tipuri de test de respiraţie H. pylori : una utilizează un atom de carbon 14 C, şi alte utilizează un atom de carbon 13 C.

Test de respiraţie 14C uree implică înghiţire un comprimat care conţine o doză mică de radiaţii. Acest test nu este recomandată în cazul în care sunt sau pot fi gravidă sau dacă alăptaţi. Din cauza radiaţiilor implicate, copiii nu ar trebui să aibă acest test.

Test de respiraţie de uree 13C nu este radioactiv, şi nu este dăunătoare în vreun fel. Acesta poate fi folosit de copii şi femeile gravide, dar este mai scump şi nu disponibile în toate zonele.

Ce se întâmplă în timpul testului?

Testul durează aproximativ 30 de minute.

 1. Primul pas este de a lua o probă de respiratia prin suflare într-un sac.

 • Apoi, va bea reactiv care conţine uree ataşat la un atom de carbon.

 • Dupa 30 de minute, va sufla respiratia într-o altă pungă. Puteţi obţine rezultatul în termen de 3 minute după testarea două eşantioane de 13 C Spectrometru de infrarosu.

 • Cum ar trebui să se pregătească pentru acest test?

  Evitaţi mânca sau bea timp de 6 ore înainte de începerea testului.

  Anumite medicamente pot interfera cu rezultatele testului şi ar trebui evitată înainte de încercare. Acestea includ antibiotice, medicamente ulcer şi pirozis relievers (inclusiv produse over-the-counter).

  Rezultatele testului va fi incorectă dacă sunt luaţi (majoritatea) antibiotice sau medicamente care reduc acidul din stomac. În mod normal, medicul dumneavoastră vă va cere să încetaţi să luaţi aceste medicamente oriunde între ziua 1-4 săptămâni înainte de încercare, în funcţie de medicaţie.

  Spuneţi medicului dumneavoastră sau curant despre toate baza de prescriptie medicala, over-the-counter (fără prescripţie medicală) şi pe bază de plante medicamente pe care le luaţi. De asemenea, spune-le despre orice medicament alergii şi afecţiuni medicale care le aveţi.

  Întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul dacă aveţi nevoie să încetaţi să luaţi oricare dintre medicamentele dumneavoastra înainte de încercare.

  Ce pot aştepta după testul?

  După încercare, puteţi reveni la activităţile obişnuite.

  Rezultatele

  Tehnicieni de laborator folosiţi o maşină specială pentru a analiza probe respiraţia. Găsirea niveluri mai ridicate de carbon în probe la după bea reactiv Arată că H. pylori bacterii sunt prezente în stomac. Medicul cu primi rezultatele de la laborator.

  Întrebaţi medicul dumneavoastră când vă puteţi aştepta rezultatele testului să fie disponibile.

  A person performing a H. pylori urea breath test. The inset shows what the H. pylori bacteria look like.
  O persoană efectuează un test de respiraţie uree H. pylori. Inset prezinta aspectul H. pylori bacterii.