Experţii apel pentru cina utilizarea betisoarele comunale şi pentru a preveni infecţia Helicobacter pylori

- Apr 13, 2016-

Organizaţia Mondială a sănătăţii, Helicobacter pylori este prima categorie de gastric cancer cancerigeni. Experţi a subliniat faptul că ratele de infectare bacterii fel de mare ca 50 % - 80 %, nu folosesc betisoarele, fail în mananca separat este principalul factor care să conducă la rate ridicate de.

În funcţie de cine statisticilor, incidenţa de stomac 17 la sută anual. rata de crestere de 43 %. Infecţia cu Helicobacter pylori la pacienţii cu gastric cancer rata de 78 %, rata de detectie de pana la 95 % la suta din pacientii cu duodenal ulcer, prevalenta ulcerului de stomac este de peste 70 %.

"Studiile au dovedit, este principalul motiv de apariţia şi reapariţia după tratamentul ulcerului peptic, poate duce la gastric cancer şi gastric mucoasa asociate ţesutului limfatic limfom, Helicobacter pylori a fost care a clar clasificat ca o clasă I cancerigen." Primul medic Universitatea afiliate Spitalul de Anhui medicale gastroenterologie Kong Derun spus.

El a subliniat că Helicobacter pylori, în principal prin răspândirea "Kou-Kou" şi răspândirea "fecal-oral" prin hrănirea, saruta, strănut sunt probabil infectate. Masa noastră familie este adesea mâncat o farfurie intreaga familie, foarte rar folosesc betisoarele comunale sau mese, Helicobacter este adesea "unei boli umane, infecţie familiei".