Europene Helicobacter si grupului de studiu Microbiota numit Richen în calitate de Sponsor exclusiv

- May 05, 2016-

Europene Helicobacter si grupului de studiu Microbiota numit Richen în calitate de Sponsor exclusivCa un grup multidisciplinare (http://www.helicobacter.com), EHMSG este compus din câte un reprezentant din majoritatea tarilor Uniunii Europene. Grupul include, de asemenea, emerit 8 si 6 membri de onoare, precum şi fellows 7 corespunzătoare.


Fondat de o colaborare de pionieri în domeniu. Aceşti pionieri creat Helicobacter cluburi în ţările lor şi acum reprezintă cluburile lor naţionale la grupul de studiu European.


În ţările în care nu există nici un grup național, un reprezentant cunoscut pentru activitatea sa valoroase în domeniul a fost aprobat de Comitetul European. Grupul a fost fondat în octombrie 1987 în Copenhaga, Danemarca şi este înregistrat în prezent în Franţa ca o organizatie non-profit.


2005 Premiul Nobel pentru Fiziologie sau Medicină, eliberate la Barry Marshall (membru de onoare al EHSG) și J. Robin Warren.


În 2015, European Helicobacter si grupului de studiu Microbiota numit Richen Sponsor exclusiv pentru că Richen grup au realizat mare contribuţii în 13 C uree Breath Test pentru Helicobacter Pylori diagnosticul.