Diagnostic de precizie de Test de respiraţie cu uree 13C pentru copilărie Helicobacter Pylori de infectare

- May 23, 2016-

La copii, Helicobacter pylori este gandit pentru a juca un rol important în patogeneza gastrita cronica si peptic ulcer boala, in special ulcer duodenal. H. pylori a fost discutat, de asemenea, ca un posibil factor de risc de boli pediatrice comune, cum ar fi deficiency de fier anemie sau dermatita atopica.


Teste de biopsie inclusiv histologie, testul ureazei şi cultura au fost utilizate pe scară largă: sunt fiabile, în general, testele de diagnostic pentru H. pylori de infectare. Cu toate acestea, aceste teste sunt invazive şi pot arăta rezultate fals negative la unii pacienţi deoarece colonizare a organismului este ocazional neuniform în stomac.


Pe de altă parte, printre teste neinvaziv, serologie a fost dovedit a fi mai puţin fiabile la copii decât la adulţi şi testul antigenului de scaun este studiat încă pentru utilitatea clinică la copii. Un alt test neinvaziv, test de respiraţie cu uree 13C (UBT), a fost dezvoltat, şi începutul adult studii au demonstrat o sensibilitate ridicată şi specificity pentru diagnosticarea H. pylori infecţie activă. Deoarece acest test utilizează activitatea ureazei H. pylori la nivelul stomacului întregul, ar putea depăşi problema de colonizare neuniform.


În plus, deoarece 13C este un izotop stabil şi nonradioactive, 13C-UBT ar fi o metodă adecvată la copii. Au existat mai multe studii pe 13C-UBT la copii sugerând precizie diagnostic pentru infectia.