Complicații asociate cu infecția cu H. Pylori

- Jun 24, 2020-

Complicațiile asociate cuH. pyloriInfecţie●Ulcere.

H. pyloripoate deteriora căptușeala de protecțiethstomacului și intestinului subțire. Acest lucru poate permite acidului gastric pentru a crea o durere deschisă (ulcer). Aproximativ 10% din persoanele cuH. pyloriva dezvolta un ulcer.●Inflamație a mucoasei stomacului.

 H. pyloriinfecție poate irita stomacul, provocând inflamație (gastrită).●Cancer la stomac.

H. pyloriinfecție este un factor de risc puternic pentru anumite tipuri de cancer de stomac.

     

     


În zonele lumii în careH. pyloriinfecție și complicațiile sale sunt frecvente, medicii, uneori, de testare a persoanelor sănătoase pentruH. pylori. Dacă există un beneficiu pentru testareaH. pyloriinfecție atunci când nu aveți semne sau simptome de infecție este controversată în rândul medicilor.


Dacă sunteți preocupat deH. pyloriinfecție sau cred că ați putea avea un risc ridicat de cancer de stomac, poate ar trebui să faceți un test pentru infction h.pylori.de a testa pentru infecția cu H.pylori?


De asemenea,uree respirație test este o procedură de diagnosticare rapidă utilizată pentru identificareahow-urea-breath-test-works 

Helicobacter pylori, o bacterie spirală implicată în gastrită, ulcer gastric și boala peulcer. Se bazează pe capacitatea lui H. pylorito converti ureea în

amoniac și dioxid de carbon. Testele de respirație uree suntrecomandat în conducere

societate ca o alegere non-invazivă preferată pentru detectarea H. pylori înainte și după tratament.