Managementul clinic al Helicobacter Pylori – perspectiva japoneză

- Jul 07, 2016-

Cuvinte cheie Helicobacter pylori · Eradicarea terapie · Rezistenţa la antibiotice · Cancerul gastric · Ulcerul peptic


Context: După aprobarea acoperire de asigurări de sănătate a terapiei de eradicare Helicobacter pylori-pozitiv ulceroase bolii (PUD) în 2000, o acoperire cuprinzătoare pentru H. pylori infecţie în sine a fost implementat în 2013.

Metode: Am făcut o literatura de căutare folosind baza de date PubMed gestionare a H. pylori de infectare inclusiv indicatii, regimuri, rezultatele terapiilor curent de eradicare, tendinţele de ratele de rezistenţa la antibiotice şi propuse de salvare a treia linie de terapie în Japonia. Am, de asemenea, colectate date privind modificările ratelor de eradicare în spitalul nostru prin căutarea de înregistrări medicale electronice.

Rezultate: După implementarea de acoperire de asigurare a terapiei de eradicare pentru PUD, reducerea dramatic numărul pacienţilor cu PUD, precum şi cheltuielile pentru ulcer de droguri a fost documentată. Conform prezentului regulament, inhibitor de pompa de protoni (IPP)-pe baza tripla terapie cu 2 antibiotice, amoxicilină (AMPC) plus claritromicina, pentru 7 zile este aprobat ca terapie de prima linie. După eşecul tratamentului firstline, PPI plus AMPC si metronidazol este autorizat ca linia a doua, care mentine o rata de eradicare excelent de peste 90 % din Japonia. Cand aceste doua terapii nu reuşesc, o terapie pe baza de sitafloxacin pare a fi cea mai promiţătoare printre multe regimuri de salvare.

Concluzia: acoperirea de asigurare cuprinzătoare de sănătate publică de H. pylori de infectare va promova eradicare în japoneză oameni infectaţi cu H. pylori, a căror risc de a dezvolta gastric cancer a fost dovedit a fi mare. Este, de asemenea, ne oferă o oportunitate unică de a studia dacă indicaţiile mai larg poate accelera reducerea cancerului gastric în Japonia la fel, am asistat la reducerea PUD.

© 2014 S. Cargher AG, Basel