O metodologie validată simplu cu 50 Mg 13C-uree pentru a detecta infecţia cu Helicobacter Pylori

- May 26, 2016-

13C-uree test de respiraţie (13C-UBT), descris pentru prima data de Graham et al. în 1987, a fost propus ca cea mai importantă metoda non-invaziva pentru detectarea Helicobacter pylori infecţie. Pentru testare, uree marcate cu izotop stabil de carbon 13C este aplicat pe cale orală. Dacă H. pyloriobicei enzimă puternic ureazei este prezent în stomac în timpul încercării, uree va fi hidrolizate sub formă de amoniac şi etichetat dioxid de carbon. Apariţia etichetate de dioxid de carbon în respiraţie indică faptul că infecţia este prezent. Deşi 14C pot fi utilizate în acelaşi scop, 13C are avantajul de a fi non-radioactiv si pot fi folosite în condiţii de siguranţă la copii şi femei de vârsta copilului-poartă. Multe lucrări descrie metodologia 13C-UBT au fost publicate, dar acestea diferă în ceea ce privește doza de 13C-uree, calendarul de prelevare de probe, tip de test de masă utilizate şi echipamentul necesar pentru a se analizează probele respiraţia. Cu toate acestea, doar doza de 13C-uree și echipamentul de măsurare, sunt direct legate de costurile de testare. Din motive de cost eficienta si practicabilitate, uree doză şi măsurarea durata trebuie reduse păstrând încă excelent diagnostic de precizie.

Deoarece originalul raportului de 13C-UBT de Graham et al. care au folosit 350 mg de 13C-uree şi respiraţia probe colectate fiecare 10 min pentru 3 h, mai multe modificări au fost descrise în ceea ce privește doza de 13C-uree, intervale de respiraţie prelevare , valorile limită și tipul de testare masă utilizate. Acestea repetă modificări au fost utilizate pentru a optimiza simplitatea şi pentru a minimiza costurile de testul, ca bine le fac aplicabile la scară largă. 13C-UBT descris într-un protocol de Europene standardizate de Logan et al. în 1991, folosind 100 mg 13C-uree, este o metodă precisă pentru detectarea H. pylori infecţie ; cu toate acestea, 75 mg 13C-uree a fost să fie la fel de eficiente. Klein et al. validat Protocolul de cu 125 mg 13C-uree, care este în prezent angajaţi în SUA. Pentru a face testul mai puţin costisitoare şi mai multe utilizarea de doze mai mici (38-50 mg) de 13C-uree în capsule de gelatină sau în care conțin citric acid comprimate convenabil, pare a fi promiţătoare, şi scurtează respiraţia intervale de 10-20 min. anexând izotopului de prelevare de probe într-o capsulă de gelatină sau într-o rapidă cu eliberare de comprimat scuturi uree din expunerea la slab ureases de de bacterii orale, care poate produce o mică la începutul creşte în expirat CO2 trasor. În acest fel, este posibil să scurta timpul de măsurare la 10 min.

Necesitatea de a oferi o masă de testare în 13C-UBT a fost demonstrată în mai multe studii, ca o masă creşte timpul de contact între tracer şi H. pylori urează în interiorul stomacului. Au fost propuse diverse mese nutritive, inclusiv mâncăruri grase de testare, pur suc de portocale sau chiar full-crema de lapte. Recent, acid citric, care actioneaza prin reducerea pH-ului duodenale, şi la rândul său, reduce motilitatea antrali şi relaxează gastric fundului de ochi, a fost dovedit a fi o masă de testare optima.

Este Arată că 13C-UBT pentru diagnosticul de H. pylori infectie pot fi efectuate folosind o metodologie validată de simplu cu o reducere a dozei de uree, timpul de măsurare scurtat şi o masă de test simplu. Într-un laborator de bine standardizat, această modificare este ca precis ca convenţionale 13C-UBT pentru diagnosticul H. pylori infecţie.