GlucoBreath H2BT

GlucoBreath H2BT

GlucoBreath H2 Test de respirație pentru determinarea contaminării intestinale bacteriene.
Vorbeste acum

Detalii produs


GlucoBreath


Fermentarea carbohidraților pentru bacteriile intestinale produce apă, acizi și gaze, printre care dioxid de carbon (CO2), hidrogen (H2) și metan (CH4); în special metanul și hidrogenul sunt produse exclusiv de bacterii și excreția acestor gaze în organismul uman după administrarea unui substrat indică faptul că a fost expus la microflora intestinală. Acesta este principiul pe care se bazează testul de respirație pe bază de hidrogen. În particular, după administrarea substratului oportun, concentrația este măsurată, exprimată în părți per milion (ppm) de H2 în respirația pacientului prin cromatografie în fază gazoasă. Parametrii principali evaluați sunt: valorile de bază zero pe gură (în mod normal mai mici de 12 ppm), valoarea absolută a vârfului maxim, valoarea Delta (adică valoarea relativă a vârfului în raport cu valoarea de bază), timpul de latență maximă (timpul a trecut între începutul testului și apariția vârfului maxim). În mod normal, intestinul subțire posedă un nivel foarte scăzut de floră bacteriană, prin urmare nu este capabil să fermenteze niște zaharuri. În anumite condiții (malabsorbție după intervenție chirurgicală intestinală, reflux fără gură, stagnare asupra stenozei phlogistice, cicatrici sau neoplazice, IBD, IBS) are o creștere a florei bacteriene în unele tracturi ale intestinului subțire, capabile să fermenteze carbohidrații dieta provocând diverse tulburări intestinale. Suprafața bacteriană din intestinul subțire se manifestă, de asemenea, într-o stare care nu este într-adevăr patologică, reprezentată de administrarea cronică de medicamente anti-secreție gastrice puternice, cum ar fi Omeprazolo; în acest caz, contaminarea bacteriană nu este asociată nici cu malabsorbția grăsimilor, nici cu cea a carbohidraților. Testul folosit pentru a diagnostica această patologie este testul de respirație a glucozei. Glucoza este în mod normal absorbită de intestinul subțire, în cazul în care există bacterii, există o fermentație a glucozei cu producerea de hidrogen (H2) la nivelul intestinului subțire; și, prin urmare, o creștere a excreției de H2, care ne poate da indirect un semn de absorbție a maladiilor.

Definiția SIBO (supraaglomerare bacteriană intestinală mică)

Din punct de vedere istoric, definiția SIBO sa bazat pe hiperproliferarea bacteriană într-un context de anomalii anatomice ale intestinului, de natură genetică sau postoperatorie (în special la pacienții afectați de sindromul supraexprimării: dezvoltarea anormală a bacteriilor din intestinul subțire). Se consideră criterii de diagnosticare când numărul de bacterii este mai mare de 1 × 105 cfu / ml. Cu toate acestea, în ultimii treizeci de ani a existat o suspiciune în creștere că o astfel de hiperproliferare bacteriană ar putea fi prezentă în multe alte tulburări intestinale; în unele dintre acestea numărul de bacterii este mai mare decât la subiecții sănătoși, dar mai mic de 1 × 105 cfu / ml. Acest lucru a condus la concluzia că criteriile clasice sunt mai bine indicate pentru diagnosticul sindromului de creștere decât a SIBO. Prin urmare, criteriile de diagnosticare au fost extinse și astăzi se prevede pur și simplu că, în respirația fără gură, există o prezență bacteriană coliformă mai mare decât concentrația prezentă în mod normal în acest tract intestinal (adică mai mare de 1 × 103 cfu / ml).

semne si simptome

SIBO se manifestă, de obicei, cu simptome specifice, cum ar fi umflături, flatulență, dureri abdominale și diaree. Majoritatea pacienților cu SIBO nu manifestă semne clinice de absorbție a maladiilor, cum ar fi pierderea în greutate, steatoreea, malnutriția, artralgia (durerea articulară); acestea se manifestă în special la pacienții în care SIBO este asociat cu Billroth II și numai în cazuri extreme (în special la pacienții cu by-pass de intestin subțir sau sindrom de intestin scurt) este un deficit de vitamine și minerale manifestat (vitamine lipo-solubile A și D, B12, fier). Deoarece SIBO poate depinde de diverse tulburări locale sau sistemice, simptomatologia poate varia în funcție de problema de bază. Nu este clar dacă gravitatea simptomelor este proporțională cu cantitatea de bacterii prezente în intestinul subțire. Studiile recente arată că SIBO este în mod obișnuit asociat cu sindromul intestinului iritabil și că hiperproliferarea bacteriană poate contribui la patogeneza acestui sindrom.

Cine poate lua testul de respirație a glucozei?

Testul poate fi utilizat la pacienții care prezintă tulburări gastro-intestinale cu flatulență, aer prins, diaree, umflături și crampe abdominale.

Cum funcționează testul de respirație cu glucoză?

Testul constă în colectarea probelor de aer inspirat, atât înainte cât și după ingestia unui zahăr specific dizolvat în apă (GLUCOSE), într-o pungă de plastic la intervale regulate. Examenul durează 2 ore.

Pregătirea pacientului pentru testul de respirație H2

Testul se efectuează fără gură (stomacul gol).

·          Timp de 30 de zile înainte de examinare, evitați utilizarea laxativelor și antibioticelor

·          Timp de 15 zile înainte de examinare, evitați utilizarea probioticelor (fermente lactice, iaurt, lapte și alți derivați de origine animală). Lapte de migdale, lapte de soia și lapte de creștere pot fi consumate)

·          Abțineți-vă de la utilizarea medicamentelor neesențiale în cele 12 ore înainte de examen. În ziua examenului, pacientul poate continua să ia medicamente "de salvare", cum ar fi cele pentru tensiunii arteriale și inimă, evitând totuși Eutirox

·          Medicul trebuie să fie sigur că pacientul nu are diaree semnificativă în momentul examenului

Cu o zi înainte de examen, pacientul trebuie să se alăture exclusiv pe:

Mic dejun:

fara restrictii

Masa de pranz:

o placă de orez fiert îmbrăcată cu puțin ulei înainte de ora 14:30, evitând gustări între mese

Masa de seara:

friptura sau peștele răpit sau hamburgerul de soia cu salată

·          Începând cu ora 9 din ziua anterioară examenului, pacientul trebuie să fie complet nul cu gura (dar poate bea apă în continuare liber)

·          În dimineața examenului, pacientul trebuie să-și curățe dinții, ca de obicei, cu o periuță de dinți și o pastă de dinți, apoi să clătească cavitatea bucală cu spălare în gură

Pacientul trebuie să fie NIL-BY-MOUTH fără să fi fumat și / sau să facă exerciții fizice.

Componentele codului Kit - ului. H2GBT

·          25 x Flacoane conținând 50 g de glucoză certificată "alimentar"

·          25 x25 x Saculete sterile sigilate termic pe colectarea respirației echipate cu cleme de închidere

 

Pentru mai multe detalii, vizitați www.richeneurope.eu .


logo-Richen-europe-srlHot Tags: glucobreath h2bt, producatori, furnizori, fabrica, en-gros, cumpara, preturi, gastroenterologie, mostre gratuite

Anchetă

You Might Also Like