Beijing Richen-Force Știință și Tehnologie Co, Ltd a fost fondată în iulie 2002. Cu misiunea de a dezvolta tehnologii medicale naționale și servi pentru bunăstarea întregii omeniri, am fost specializată în cercetare și dezvoltare, producție, marketing și client serviciul medical de înaltă tehnologie în domeniul gastroenterologiei de peste 10 ani. Acum, pe lângă sediul nostru din Beijing, noi, Richen Group, am înființat Centru de cercetare și dezvoltare și baze de producție în Beijing, Guangzhou și Taizhou, iar între timp am înființat filialele noastre în Italia și SUA. Până acum, produsele noastre 13C-UBT au fost exportate în mai mult de 60 de țări și avem peste 2000 de clienți pe piața mondială.


Produsele noastre de diagnostic 13C-UBT (kituri de testare a respirației 13C pentru uree și spectrometre infraroșu 13C) au fost dezvoltate începând cu anul 2004, oferind o utilizare neinvazivă, nedureroasă, sigură și ușor de utilizat. Datorită sensibilității și specificității ridicate, 13C-UBT a devenit standardul de aur al diagnosticului H. Pylori, complet în conformitate cu conceptele internaționale. Prin mai mult de zece ani de dezvoltare, conceptul de "Doar respirați și apoi diagnosticați bolile" a lovit rădăcina în mintea oamenilor. Grupul Richen deține acum 70% din cota de piață în China, ceea ce o face să devină una dintre cele mai competitive întreprinderi pentru tehnologia 13C-UBT din lume.


În 2015, grupul de studiu Helicobacter și Microbiota, www.ehmsg.org, la numit pe Richen ca sponsor de aur pentru produsele de testare a respirației ureche 13C, deoarece grupul Richen a obținut contribuții importante în domeniul diagnosticării Helicobacter pylori.


logo-ehmsg.png

www.ehmsg.org