Cea mai obișnuită cale de a detecta Helicobacter Pylori pentru stomac

Cea mai obișnuită cale de a detecta Helicobacter Pylori pentru stomac

Cel mai comun mod de a detecta Helicobacter pylori
Vorbeste acum

Detalii produs


13C este un izotop non-radioactiv care poate fi utilizat în condiții de siguranță pentru testarea repetată, care este frecvent solicitat în practica clinică și pentru detectarea Pilooriinfecției la copii și femei la vârsta fertilă.

P-infectHelicob-enHD-AR1


Mai mult, urea 13C a fost cel mai utilizat substrat în studiile metodologice efectuate pentru a valida acest tip de test de diagnostic. Un alt avantaj relevant al utilizării izotopului stabil este faptul că probele de respirație pot fi trimise prin poștă sau prin curier către centrele de analiză de la distanță, promovând astfel distribuția testului, care poate fi efectuat chiar la domiciliu dacă pacienții sunt selectați și instruiți corespunzător.


Ureea C-13 este o moleculă de uree radiomarcată folosită pentru diagnosticarea ulcerelor stomacale cauzate de Heliobacter pylori. În prezența H. pylori, urea C-13 este metabolizată prin ureză pentru a produce amoniac și 13c dioxid de carbon la interfața dintre epiteliul gastric și lumen. Dioxidul de carbon radioactiv este absorbit în sânge și este detectat atunci când este expirat în respirație.


13C-UBT este o analiză simplă și inofensivă care necesită doar puține precauții pentru a obține rezultate precise.

H-Pylori-Diagnostic-Reagent-Rapid-Test-C13-UBT-for-Infrared-Spectrometer


Produsele richen și testul respirației ureei este prezentat în ehibiție20200616164552ed81845a1c69420c9229e6fc8563f268
Hot Tags: cel mai obișnuit mod de a detecta stomacul helicobacter pylori, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like