Surse de test 13c Ubt IVD Test Kit

Surse de test 13c Ubt IVD Test Kit

Aprovizionare 13c ubt Kit de test IVD Studiile au arătat că Helicobacter pylori trăiește în pilonul stomacului uman și este unul dintre cei mai frecventi agenți patogeni bacterieni. Această infecție bacteriană provoacă mai întâi gastrită cronică și provoacă ulcer gastric și atrofie gastrică. În cazuri grave, se poate ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Aprovizionare 13c kit de test IVD ubt


Studiile au arătat că Helicobacter pylori trăiește în pilonul stomacului uman și este unul dintre cei mai frecventi agenți patogeni bacterieni. Această infecție bacteriană provoacă mai întâi gastrită cronică și provoacă ulcer gastric și atrofie gastrică. În cazuri severe, se poate dezvolta în cancerul gastric.


Conform statisticilor, persoanele care sunt infectate pentru prima dată cu Helicobacter pylori la o vârstă fragedă au o incidență mai mare de gastrită atrofică și cancer gastric. Infecția cu Helicobacter pylori are o relație paralelă cu mortalitatea cancerului gastric. Helicobacter pylori este parazitară în mucoasa gastrică. 67% -80% din ulcerul gastric și 95% din ulcerul duodenal sunt cauzate de Helicobacter pylori.


Simptomele obișnuite ale pacienților cu gastrită cronică și ulcerații digestive sunt disconfortul sau durerea în abdomenul superior după mâncare, adesea însoțite de alte simptome nedorite, cum ar fi ecuarea, sughițul, balonarea, refluxul acid și pierderea poftei de mâncare.


Experții consideră că depistarea precoce a infecției cu Helicobacter pylori și utilizarea în timp util și eficientă a antibioticelor pentru a ucide Helicobacter pylori au o semnificație deosebită pentru prevenirea și controlul cancerului gastric.


Kit de testare Richen 13c ubt pentru diagnosticul de infecție h.pylori, detectare sigură și netoxică, detectare rapidă, fără radioactivitate, poate fi utilizat de vârstnici, copii și femei însărcinate.


Hot Tags: livrare kit de test 13c ubt ivd, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, probă gratuită

Anchetă

You Might Also Like