Furnizor 13c Test Ubt pentru H.pylori

Furnizor 13c Test Ubt pentru H.pylori

Furnizor 13c test ubt pentru h.pylori Organizația Mondială a Sănătății raportează că aproape jumătate din cancerele gastrice recent descoperite în fiecare an sunt legate de infecția cu Helicobacter pylori, iar riscul de cancer gastric la pacienții cu infecție cu Helicobacter pylori poate crește de 2 până la 3 ori ....
Vorbeste acum

Detalii produs

Furnizor 13c test ubt pentru h.pylori


Organizația Mondială a Sănătății raportează că aproape jumătate din cancerele gastrice recent descoperite în fiecare an sunt legate de infecția cu Helicobacter pylori, iar riscul de cancer gastric la pacienții cu infecție cu Helicobacter pylori poate crește de 2 până la 3 ori. Aproximativ 63% din cazurile din țările în curs de dezvoltare sunt legate de infecția cu Helicobacter pylori.


Este posibil ca unii oameni să nu aibă simptome evidente după ce au fost infectați cu Helicobacter pylori sau este posibil să nu se îmbolnăvească. Simptomele infecției cu Helicobacter pylori variază în funcție de localizarea bolii.

Simptome precoce:

Majoritatea pacienților nu au simptome în primele etape ale infecției, iar unii pot avea simptome de gastrită acută, inclusiv dureri epigastrice, balonare, greață, vărsături și pierderea poftei de mâncare.

Simptome tipice:

Pacientul prezintă dureri epigastrice cronice, plinătate, stare de rău, reflux acid, eructe, greață dimineață și alte simptome gastrointestinale, ceea ce sugerează că infecția cu Helicobacter pylori provoacă modificări inflamatorii ale mucoasei gastrice, adică gastrită cronică.


Testul de respirație al ureei Richen 13c este o metodă bună pentru diagnosticarea infecției cu h.pylori. Testul 13c ubt nu are radioactivitate, caracteristici de detectare rapidă și sigură, pot fi utilizate de vârstnici, copii și femei însărcinate.

Hot Tags: furnizor 13c test ubt pentru h.pylori, producatori, furnizori, fabrica, en-gros, cumpara, pret, gastroenterologie, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like