Testarea Ubt a bolii de stomac rapid

Testarea Ubt a bolii de stomac rapid

Boala rapidă a stomacului testul ubt Furnizarea de Richen 13c ubt test rapid pentru boala hp stomacului. Testul rapid 13c ubt este o metodă comună pentru diagnosticul hp. Boala de stomac H.pylori este contagioasă. Când stomacul este infectat de H.pylori, nu numai că este mai probabil să suferi de boli gastrice, ci și ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Test rapid de boală stomacală


Richen furnizează un test rapid de 13c ubt pentru boala de stomac. Testul rapid 13c ubt este o metodă comună pentru diagnosticul hp.


Boala de stomac H.pylori este contagioasă. Atunci când stomacul este infectat de H.pylori, nu numai că este mai probabil să suferi de boli gastrice, dar, de asemenea, vor apărea boli gastrice în mod repetat, ceea ce afectează grav funcția și sănătatea sistemului digestiv. H.pylori este de asemenea contagios. Prin urmare, dacă o persoană din familie are această boală, celelalte au o posibilitate ridicată de a suferi boala. Pacienții diagnosticați cu infecție cu H.pylori trebuie să se folosească singuri în timpul tratamentului. Masă de masă, deoarece H.pylori are o anumită posibilitate de atașare la tacâmuri, când alții folosesc această pereche de tacâmuri, aceasta va provoca infecția cu Hp.


Cum prevenim infecția cu boala de stomac în viața noastră de zi cu zi?


Prevenirea infecției cu H.pylori este în principal dintre următoarele trei aspecte:

Primul aspect este dacă există, infecția cu Helicobacter pylori. Dacă nu există o situație de urgență sau condiții permise, este mai bine să eradicați în mod activ Helicobacter pylori.

Al doilea este Acordă atenție igienei personale a alimentelor. Spălați-vă mâinile înainte și după masă, apoi vesela trebuie dezinfectată complet.

Pe de altă parte, dacă condițiile permit, puteți adopta un sistem de masă împărțit.


Hot Tags: test rapid de boală de stomac, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, probă gratuită

Anchetă

You Might Also Like