Test rapid H.pylori Ubt

Test rapid H.pylori Ubt

13c kit de testare a respirației ureei
Vorbeste acum

Detalii produs

Test rapid H.pylori Ubt

H.pylori nu are manifestări evidente în stadiul incipient al infecției, dar există încă trei simptome în organism, care pot fi găsite cu atenție. Testul rapid H.pylori ubt este o alegere bună pentru a renunța la h.pylori.


1. Respirație rea

Există multe motive pentru respirația rea. Mulți oameni cred că respirația urât mirositoare este o problemă orală. De fapt, unul dintre simptomele precoce ale infecției cu H.pylori este și respirația proastă. După infecția cu H.pylori, poate provoca indigestie. În același timp, mirosul secrețiilor produse de bacterii poate fi emis și prin gură. Dacă respirația rea ​​apare brusc, trebuie luată în serios.


2. Indigestie

În stadiul incipient al infecției cu H.pylori, multe persoane vor avea simptome de indigestie, cum ar fi balonare, scaune neregulate, mișcări neregulate ale intestinului etc., chiar și simptome de reflux acid și stomac. Deoarece aceste simptome sunt frecvente, multe persoane nu provoacă vigilență.


3. Pierderea în greutate

După ce a fost infectat cu H.pylori, din cauza problemelor din sistemul digestiv, corpul uman nu va primi suficientă nutriție și va deveni treptat mai subțire. Unii pacienți vor avea, de asemenea, simptome de anemie.


În viață, atât timp cât ești atent, poți găsi simptomele de mai sus. Dacă sunteți infectat cu Helicobacter pylori, trebuie să fiți diagnosticat și tratat la timp.


Sensibilitatea și specificitatea rapidă a testului Richen 13c ubt sunt relativ ridicate pentru a evita posibilele fals-pozitive și fals-negative care pot apărea în diagnosticările tradiționale HP.


Hot Tags: test rapid h.pylori ubt, producatori, furnizori, fabrica, en-gros, cumpara, pret, gastroenterologie, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like