Test rapid de diagnosticare a stomacului Ubt

Test rapid de diagnosticare a stomacului Ubt

Rapid Diagnostic Stomac Ubt Test Infecția cu Helicobacter pylori este o boală contagioasă și infecțioasă la stomac. Este strâns legat de multe boli gastrice cronice, inclusiv gastrită, ulcer gastric, cancer gastric, limfom ș.a. Deci trebuie să fim atenți dacă obțineți H.pylori ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Test rapid de diagnosticare a stomacului Ubt


Infecția cu Helicobacter pylori este o boală contagioasă și infecțioasă la stomac. Este strâns legat de multe boli gastrice cronice, inclusiv gastrită, ulcer gastric, cancer gastric, limfom ș.a.


Deci trebuie să fim atenți dacă obțineți infecție cu H.pylori.Rapid diagnostic test ubt îmbunătățește precizia detectării h.pylori.


Pacienții cu Helicobacter pylori pot să nu prezinte simptome atunci când nu există complicații. Majoritatea pacienților pot prezenta respirație grea. Desigur, respirația grea poate fi cauzată și din alte motive. Cu toate acestea, pacienții, în afară de leziunile orale și ale gâtului, sunt excluși.


Detectarea Helicobacter pylori se face în principal prin testul respirației. Testul ubc rapid de 13c este utilizat pentru a înghiți ureea marcată cu carbon-13 în stomacul pacientului. După descompunerea ureazei, se produce dioxid de carbon marcat cu carbon 13. Prin detectarea cantității de carbon-13 din respirația pacientului&# 39, poate fi detectată infecția cu H.pylori. Această metodă este simplă, eficientă, convenabilă și mai puțin dureroasă și este în prezent cea mai frecventă metodă folosită la examinările fizice.


Richen furnizează un test ubt de diagnosticare rapidă pentru infecția cu h.pylori. Prezintă siguranță, non-toxice și non-radiații, care poate aplica vârstnici, copii și femei însărcinate.

Hot Tags: Test rapid de diagnosticare a stomacului, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, probă gratuită

Anchetă

You Might Also Like