Diagnosticul rapid Testul Hp stomacului

Diagnosticul rapid Testul Hp stomacului

diagnostic rapid test hp stomac
Vorbeste acum

Detalii produs

Diagnostic rapid Test de stomac hp

Testul de știință medicală Richen furnizează test de hp de diagnosticare rapidă de 13c, are caracteristici sigure, netoxice și non-radioactive, potrivit pentru copii, vârstnici și femei însărcinate.


Care sunt efectele nocive ale Helicobacter pylori

Helicobacter pylori este o floră comună care există în stomac. În limita normală, are un impact redus asupra corpului și poate fi ignorat. Cu toate acestea, atunci când valoarea indicelui depășește o anumită valoare, trebuie să îi acordați atenție, de preferință După un tratament profesional pentru a controla numărul de bacterii, altfel va provoca alte disconforturi în stomac. Principalele prejudicii ale Helicobacter pylori sunt următoarele:


Unul este să provoace gastrită cronică.


În al doilea rând, poate provoca ulcere stomacale.


Al treilea este cancerul gastric.


În al patrulea rând, poate provoca, de asemenea, carii dentare și tromboză.Testul de respirație a ureei carbon-13 este o metodă non-invazivă folosită pentru a detecta infecția cu Helicobacter pylori, iar acum este utilizată pe scară largă în practica clinică. Acest experiment necesită o verificare a postului. Trebuie doar să respire ușor și apoi să măsoare componentele respirației, iar precizia este foarte mare, foarte simplă.

Hot Tags: diagnostic rapid test stomac hp, producatori, furnizori, fabrica, en-gros, cumpara, pret, gastroenterologie, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like