Test rapid de diagnosticare Hp

Test rapid de diagnosticare Hp

Test rapid de diagnostic Hp Medicina modernă ne spune că pentru a vindeca ulcerul gastric, ulcerul duodenal și gastrita, cheia este să aflăm dacă există infecție cu Helicobacter pylori. Odată detectată infecția cu Helicobacter pylori, aceasta trebuie eradicată complet. Testul rapid de diagnosticare HP 13c ubt este ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Test rapid de diagnosticare Hp


Medicina modernă ne spune că pentru a vindeca ulcerul gastric, ulcerul duodenal și gastrita, cheia este să aflăm dacă există infecție cu Helicobacter pylori. Odată detectată infecția cu Helicobacter pylori, aceasta trebuie eradicată complet.


Diagnosticul rapid hp 13c test ubt este frecvent utilizat și teste mai sensibile pentru detectarea Hp. Nu are radioactivitate. Deoarece este o nuclidă stabilă, nu are daune corpului uman și are sensibilitate și specificitate ridicate. Este mai potrivit pentru gravide și copii.


Care sunt avantajele efectuării testului de 13c ubt hp?


Diagnosticul rapid HP 13c inspecția testului ubt are în principal următoarele avantaje:


1. Rezultatul inspecției este mai precis

Eșantionul este păstrat la temperatura camerei și protejat de lumină timp de 24 de ore, fără nicio influență asupra rezultatului.


2. Procesul de inspecție este sigur, simplu și rapid

13c test ubt, non-radioactiv, nu dăunează corpului și mediului uman. Operația este simplă, iar rezultatele sunt disponibile în trei minute. Examinatul trebuie doar să sufle două respirații, iar conformitatea este bună.


3. Potrivit pentru o gamă largă de oameni

13c tet ubt este potrivit pentru toate vârstele, inclusiv copii, femei însărcinate și vârstnici fragili.


4. Pahar cu reactiv special, sigur și convenabil.


5. Reactiv granular, absorbit rapid.

H-Pylori-Diagnostic-Reagent-Rapid-Test-C13-UBT-for-Infrared-Spectrometer

Hot Tags: test de diagnostic rapid HP, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like