Oferiți testul de respirație cu uree C13 H. Infecție de pylori de vânzare

Oferiți testul de respirație cu uree C13 H. Infecție de pylori de vânzare

Oferiți testul de respirație cu uree C13 h.pylori de vânzare The People' s Zilnic vorbește autoritar pentru detectarea Helicobacter pylori. Granulele de carbon Urea cu formula acidulată sunt standardul de aur! Fără radioactivitate, timp de dezintegrare zero, testul de respirație al ureei Richen heliforce 13c este ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Oferiți testul de respirație a ureei C13 h.pylori pentru vânzare

1

People' s Daily vorbește cu autoritate pentru detectarea Helicobacter pylori. Granulele de carbon Urea cu formula acidulată sunt standardul de aur! Fără radioactivitate, timp de dezintegrare zero, testul de respirație al ureei Richen heliforce 13c este cea mai corectă alegere pentru protejarea stomacului.


Dacă doriți să știți dacă aveți infecție cu Helicobacter pylori. Pe lângă gastroscopie, metodele neinvazive includ testul respirației ureei, testul antigenului scaunului și testul serologic. Printre ele, testul de respirație carbon-13 este cea mai recomandată metodă de diagnostic. Nu este nevoie de gastroscop, nu este nevoie de intubație, doar două respirații pot detecta rapid și precis dacă subiectul are infecție cu Helicobacter pylori.


Helicobacter pylori poate secreta ureeza, care poate descompune uree marcată cu 13c în 13CO2 și NH3. Eticheta 13CO2 va circula în sânge și va fi în cele din urmă expulzată din respirație prin plămâni. Nu există HP în stomacul oamenilor normali, iar reactivul de uree de 13c pe care îl beau nu va fi descompus. 13CO2 nu va crește semnificativ, iar HP în stomacul pacienților hp-pozitivi va descompune reactivul de uree de 13c, astfel încât 13co2 în aerul expirat va crește semnificativ. Medicul colectează gazul la 0 minute înainte de a lua reactivul și colectează aerul expirat la 30 de minute după preluarea reactivului și folosește instrumentul pentru a detecta modificările din 13co2 în cele două probe de gaz pentru a determina dacă conțin Helicobacter pylori.


Carbonul 13 este un izotop stabil, nu produce radiații și este relativ sigur. Dacă este necesar, poate fi utilizat pentru toate persoanele, inclusiv femeile însărcinate și copiii, în timp ce testul de respirație a ureei de carbon 14 este radioactiv și nu poate fi utilizat pentru femeile însărcinate și copii.


Modul comun de a lua internațional este de a lua 13c granule de uree + acid citric ca soluție în lume șiTestul de respirație al ureei Richen 13c conține acidulanți, care sunt mai convenabili de utilizat, reduc incidența falselor negative și fals pozitive,și să asigure exactitatea rezultatelor testelor.

Hot Tags: furnizați infecție cu ureea c13 h.pylori infecție de vânzare, producători, furnizori, fabrica, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like