Fabrica oferă o precizie ridicată 13c Ubt Diagnostic H.pylori

Fabrica oferă o precizie ridicată 13c Ubt Diagnostic H.pylori

Fabrica oferă o precizie ridicată 13c ubt diagnostic h.pylori Helicobacter pylori (H. pylori) bacterii sunt o cauza comuna a bolilor sistemului digestiv, inclusiv gastrita (iritarea și inflamația peretelui stomacului), ulcer peptic (ulcere ale peretelui stomacului, intestinul subțire sau esofag), și ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Fabrica oferă o precizie ridicată 13c ubt diagnostic h.pyloriHelicobacter pylori (H. pylori) bacteriile sunt o cauză comună a bolilor sistemului digestiv, inclusiv gastrita (iritarea și inflamația peretelui stomacului), ulcerul peptic (ulcere ale peretelui stomacului, intestinului subțire sau esofagului) și chiar cancerele avansate ale vieții stomacului.


Aceste bacterii se găsesc peste tot în lume, dar mai ales în țările în curs de dezvoltare, unde 10% dintre copii și 80% dintre adulți pot fi infectați cu Helicobacter pylori- de obicei, fără simptome.


În viața de zi cu zi, evitați reproducerea bacteriilor, iar bacteriile vor intra în corpul uman prin mai multe canale, ar fi alimentele, mâinile, gura, vesela și alte canale; există Helicobacter pylori în stomac, completarea bacteriilor benefice, ajutând la hidratarea intestinelor și stomacului, și de a promova stomacul Digestia corpului poate inhiba, de asemenea, bacteriile și inflamația, ajuta la hrănirea stomacului și de a proteja stomacul, potrivite pentru menținerea sănătății.


Deci, vă rugăm să sugereze testul de infecție h.pylori este foarte important pentru tine si familia ta.

Riken 13c uree respirație test kit este o metodă sigură, noninvazive și fiabile pentru diagnosticarea infecției cu H. pylori la adulți. Cu toate acestea, testul a arătat o precizie variabilă în populația pediatrică, în special la copiii mici.


Richel 13c produse (13c uree respirație test kit și 13c spectrometru infraroșu) paza sanatatea ta.

p201703171444550685157

Hot Tags: fabrica oferă o precizie ridicată 13c ubt diagnostic h.pylori, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpara, pret, gastroenterologie, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like