13c Reactiv rapid respirator Uree 75mg

13c Reactiv rapid respirator Uree 75mg

Reactiv rapid 13c respirație uree 75mg Există multe metode de diagnostic HP. Singura metodă de detectare cu cea mai mare sensibilitate și specificitate (aproape de 100%) este testul de respirație a ureei, care este cotul GG; pentru evaluarea eficacității infecției cu Hp și reflectă ...
Vorbeste acum

Detalii produs

13c reactiv uree respiratorie 75mg


Există multe metode de diagnostic HP. Singura metodă de detectare cu cea mai mare sensibilitate și specificitate (aproape de 100%) este testul de respirație a ureei, care este cotul GG; pentru evaluarea eficacității infecției cu Hp și reflectă infecția cu Hp în stomac.Reactivul rapid 13c ubt este cea mai bună metodă pentru detectarea infecției cu Hp în stomac. Este utilizat pe scară largă la copii și femei însărcinate, precum și diagnosticul de Hp și revizuirea și monitorizarea efectului tratamentului Hp.


Domeniu de inspecție a respirației de carbon cu 13 uree:

Pacienți nou diagnosticați cu dispepsie; pacienții care nu doresc să aibă gastroscopie; gastroscopie cu ureeză negativă, dar suspectată de infecție cu Hp; urmărirea efectului tratamentului de eradicare a Hp; testarea respirației de carbon 13 se poate face în examene fizice de rutină.


Reactivi pentru testul de respirație cu carbon de 13 uree

Produsul este sub formă de particule albe, însoțite de gust portocaliu și acru, unii oameni simt că este dulce și sărat, iar gustul este diferit. Ușor solubil în apă. Fiecare flacon de 5 g conține 75 mg de uree [13C], formula moleculară de uree [13C]: 13CO (NH2) 2, greutate moleculară: 61.06, iar numele său chimic este carbamida. Uree orală [13C] este absorbită rapid, atingând un vârf în 0,11 ore și curățându-se rapid, cu o rată de clearance renal de 0,617L.Kg-1.H-1. Excreția este în principal urină, iar excreția de fecale și urină în 24 de ore ajunge la 65%. Izotopii de carbon sunt 12, 13 și 14, dintre care 12 și 13 sunt elemente de stabilitate nucleară, care nu sunt radioactive, iar reactivul nu are efecte secundare.


Test de respirație cu carbon de 13 uree pentru a diagnostica metoda de operare Hp

Strânge" zero minut" epruvete de expirație

Soluție de reactiv oral

Colectați GG; 30 minute GG; specimen de expirare

Completați eticheta

Testarea la bord


Relația dintre valoarea DOB a testului de respirație cu carbon de 13 uree și cantitatea de Hp

Tulpini diferite de Hp au o capacitate diferită de a exprima ureea. Prin urmare, valoarea DOB a testului de respirație carbon-13-uree poate fi, de asemenea, diferită, dar cea mai mare parte a valorii DOB este legată de densitatea de Hp, de severitatea gastritei și de activitatea gastritei.

Hot Tags: Reactiv rapid 13c uree respiratie 75mg, producatori, furnizori, fabrica, en-gros, cumpara, pret, gastroenterologie, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like