13c Reactiv respirator Ubt Urea pentru Hp

13c Reactiv respirator Ubt Urea pentru Hp

13c ubt reactiv de respirație pentru uree pentru hp Cercetările medicale au descoperit că Helicobacter pylori este principalul factor patogen al gastritei cronice și este strâns legat de apariția ulcerului peptic, precum și a cancerului gastric și a tumorilor gastrice. Organizația Mondială a Sănătății a subliniat clar că ...
Vorbeste acum

Detalii produs

13c reactiv de respirație a ureei pentru hp


Cercetările medicale au descoperit că Helicobacter pylori este principalul factor patogen al gastritei cronice și este strâns legat de apariția ulcerului peptic, precum și a cancerului gastric și a tumorilor gastrice. Organizația Mondială a Sănătății a subliniat clar că Helicobacter pylori este primul cancerigen. Transmiterea Helicobacter pylori este în principal transmisie oral-orală sau fecal-orală, inclusiv apă potabilă, alimente, dinți și salivă. Sursa de infecție cu Helicobacter pylori este, în principal, om la om, om la animal (pisici, câini, porci). În prezent, mai multe dovezi susțin fenomenul de aglomerare a infecției în familie și există un grad ridicat de infecție reciprocă în familie, astfel încât familia Copiii prezintă un risc ridicat de infecție cu Helicobacter pylori.


Există multe cauze ale gastritei la copii, printre care infecția cu Helicobacter pylori este una dintre cauzele importante. Helicobacter pylori este infectat mai ales în copilărie. Odată infectat, va transporta bacteriile timp de câteva decenii, iar rata naturală de eradicare este scăzută. Gastrită și ulcer peptic pentru copii' copiii sunt adesea ignorați de părinți din cauza simptomelor lor atipice. Atunci când un copil are simptome clinice, cum ar fi dureri de stomac, balonare, acid pantotenic, eructare și respirație urâtă, el sau ea ar trebui să ia în considerare dacă există o infecție cu Helicobacter pylori.


Testul Richen 13c ubt are sensibilitate și specificitate ridicată, 13C-UBT a devenit standardul de aur al diagnosticului H. Pylori.


Hot Tags: 13c ubt reactiv respirator pentru uree pentru HP, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like