13c Ubt Kit de testare pentru H.pylori

13c Ubt Kit de testare pentru H.pylori

13c ubt test kit pentru h.pylori Pentru infecția cu Helicobacter pylori, trebuie acordată atenție prevenirii infecțiilor altora, primirii de medicamente și evitării alimentelor iritante. Helicobacter pylori este un tip special de bacterii care pot supraviețui și multiplica în mediul acid puternic al ...
Vorbeste acum

Detalii produs

13c ubt kit de testare pentru h.pylori


Pentru infecția cu Helicobacter pylori, trebuie acordată atenție prevenirii infecțiilor altora, primirii de medicamente și evitării alimentelor iritante.


Helicobacter pylori este un tip special de bacterii care pot supraviețui și se pot multiplica în mediul acid puternic al stomacului uman și pot supraviețui în sucul gastric pentru o lungă perioadă de timp, provocând infecții repetate ale mucoasei gastrice și pot provoca, de asemenea, probleme cronice ale stomacului, ar fi gastrita și ulcerele gastrice. Boală.


Helicobacter pylori se răspândește în principal prin gură și gură și fecale. Pacienții nu trebuie să mănânce sau să sărute la aceeași masă cu alte persoane și să se spele pe mâini frecvent pentru a preveni răspândirea bolii la membrii familiei sau la alte persoane.


În plus, diagnosticul infecției cu Helicobacter pylori poate fi confirmat prin teste de respirație 13c ubt.


Riken furnizor 13c ubt kit de testare și 13c spectrometru infraroșu pentru infecția cu h.pylori. 13c ubt test de respirație are în condiții de siguranță, non-radioactive, caracteristici de detectare rapidă, potrivite pentru persoanele în vârstă, copii și femei gravide.Hot Tags: 13c ubt kit de testare pentru h.pylori, producatori, furnizori, fabrica, en-gros, cumpara, pret, gastroenterologie, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like