13c Kit de testare Ubt pentru infecția cu H.pylori

13c Kit de testare Ubt pentru infecția cu H.pylori

13c kit de testare ubt pentru infecția cu h.pylori Relația dintre Helicobacter pylori și gastrita cronică și ulcerul peptic este deja cunoscută oamenilor. Odată cu aprofundarea cercetării, unele rezultate noi ale cercetării au arătat inițial că HP este, de asemenea, indisolubil legată de alte boli. Hepatică ...
Vorbeste acum

Detalii produs

13c kit de testare ubt pentru infecția cu h.pylori


Relația dintre Helicobacter pylori și gastrita cronică și ulcerul peptic este deja cunoscută oamenilor. Odată cu aprofundarea cercetării, unele rezultate noi ale cercetării au arătat inițial că HP este, de asemenea, indisolubil legată de alte boli. Encefalopatia hepatică (comă hepatică) la pacienții cu ciroză hepatică este adesea asociată cu amoniac crescut în sânge, iar HP poate fi unul dintre cotele GG; de producție de amoniac. Practica a dovedit că eradicarea HP poate îmbunătăți clopatia și este benefică pentru efectul recuperativ al encefaliei hepatice a encefalopatiei. Experții au mai descoperit că există un fel de bacterii în țesutul cancerului hepatic care este foarte asemănător cu HP.


Patogeneza HP:


1. Motilitatea flagelelor HP&# 39: HP se bazează pe motilitatea flagelelor pentru a pătrunde în stratul mucos și a ajunge la suprafața mucoasei gastrointestinale.


2. Ureazie: HP poate produce o cantitate mare de ureeză, care are o activitate enzimatică ridicată și dăunează epiteliului mucoasei gastrice prin căi imune.


3. Virulența HP: Rata de infecție a HP în populație este relativ ridicată, dar nu este complet proporțională cu incidența gastritei cronice și a ulcerului peptic. Unii transportatori nu se îmbolnăvesc. Pot exista două motive pentru aceasta, și anume puterea virulenței HP' s și capacitatea defensivă a organismului'


S-a confirmat că infecția gastrică cauzată de Helicobacter pylori este cauza principală a gastritei.Rata de detectare a HP în gastrită activă și severă este de 90% -100%. Rata de detectare a HP la copiii cu ulcer duodenal este de aproximativ 52,6% -62.9%. În cazul în care HP devine negativ, rata de recurență a ulcerelor este scăzută (sub 4%).


Furnizor Richen test de respirație cu uree de 13c și spectrometru infraroșu de 13c pentru infecție cu h.pylori, kit de test 13c ubt fără radioactivitate, detectare sigură și rapidă, adecvat pentru vârstnici, copii și femei însărcinate.


Hot Tags: Kit de test 13c ubt pentru infecția h.pylori, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like