13c Test de respirație rapidă Ubt pentru Hp

13c Test de respirație rapidă Ubt pentru Hp

13c ubt test de respirație rapidă pentru hp Principalele cauze ale infecției cu Helicobacter pylori sunt tacâmurile comune, transmisia fecal-orală, transmisia oral-orală și transmisia apetitului. Deoarece Helicobacter pylori este o bacterie care colonizează stomacul, în prezent, oamenii sunt singura sursă confirmată ...
Vorbeste acum

Detalii produs

13c test de respirație rapidă pentru CP


Principalele cauze ale infecției cu Helicobacter pylori sunt tacamurile comune, transmisia fecal-orală, transmisia oral-orală și transmisia apetitului. Deoarece Helicobacter pylori este o bacterie care colonizează stomacul, în prezent, oamenii sunt singura sursă confirmată de infecție cu Helicobacter pylori.


Primul este să partajați tacâmuri. Atunci când vasele și betisoarele nu sunt dezinfectate complet și aplicate în mod repetat, este ușor să provocați infecția cu Helicobacter pylori atunci când multe persoane mănâncă împreună.


Al doilea tip este transmisia fecal-orală. Helicobacter pylori este excretat din organism prin fecale pentru a contamina sursele de apă și, în final, ingerat de corpul uman pentru a provoca infecția cu Helicobacter pylori.


Al treilea tip este cuvântul gură. Helicobacter pylori poate fi răspândit în saliva orală.


Al patrulea tip este răspândirea apetitului. Se transmite prin vărsăturile pacienților expuși la Helicobacter pylori, care este, de asemenea, o cale de transmitere tipică pentru copii.


Richen oferă 13c test de respirație ubt pentru infecția cu h.pylori. Testul de respirație a ureei 13c sigur și non-radioactiv, poate fi utilizat pentru vârstnici, copii, femei însărcinate pentru diagnosticul h.pylori.Hot Tags: 13c ubt test de respirație rapidă pentru CP, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like