13c Ubt IVD Test Kit pentru CP

13c Ubt IVD Test Kit pentru CP

Pacienții cu infecție cu Helicobacter pylori pot să nu aibă simptome tipice. Unii pacienți vor experimenta reflux acid, arsuri la stomac, eructare, distensie abdominală, disconfort gastric și gust particular în gură. Infecția cu Helicobacter pylori este un factor important care determină gastrită cronică ...
Vorbeste acum

Detalii produs


Pacienții cu infecție cu Helicobacter pylori pot să nu aibă simptome tipice. Unii pacienți vor experimenta reflux acid, arsuri la stomac, eructare, distensie abdominală, disconfort gastric și gust particular în gură.

Infecția cu Helicobacter pylori este un factor important care determină gastrită cronică. Procesul de debut este lent și boala este ușor de reapărut. Se caracterizează prin a provoca leziuni ale mucoasei gastrice, care poate fi diagnosticat prin insuflație C13. Infecția severă cu Helicobacter pylori sau tratamentul prematur poate cauza ulcerații gastrice și duodenale, care este unul dintre factorii de risc pentru cancerul gastric.


90% dintre pacienții cu infecție cu Helicobacter pylori pot fi eradicați după tratament, dar unii pacienți pot avea recidive. În plus, nu toți pacienții din clinică trebuie să vindece H. pylori și este necesar să se utilizeze terapia triplă sau cvadruplă pentru sterilizare, sub îndrumarea medicilor, pe baza dorințelor, simptomelor, istoricului familiei și a altor factori. Cum ar fi aplicarea inhibitorilor pompei de protoni sau antagoniști ai receptorului H2 plus două antibiotice.


Helicobacter pylori poate fi transmis de la o persoană la alta, fecale la gură și infecțiile familiale sunt mai frecvente. Când pacienții încep să eradice tratamentul cu Hp, ar trebui să înlocuiască rapid vasele și betisoarele, să împartă mesele acasă și, de asemenea, trebuie să înlocuiască periuțele de dinți, cupe de apă, prosoape etc.


Hot Tags: Kit de test 13c ubt ivd pentru CP, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like