13C Ubt Breath Test Kit

13C Ubt Breath Test Kit

13C ubt test de respirație kit metodele actuale non-invazive pentru diagnosticarea Hp includ în principal uree respirație test, scaun antigen test și test serologic. Teste serologice de rutină pentru a detecta anticorpii serice Hp IgG, pozitivul său nu este neapărat infecția curentă, nu poate fi utilizat pentru...
Vorbeste acum

Detalii produs

13C ubt test de respirație kit


Metodele neinvazive actuale pentru diagnosticarea Hp includ în principal testul de respirație cu uree, testul antigenului scaunului și testul serologic. Teste serologice de rutină pentru a detecta anticorpii serice Hp IgG, pozitivul său nu este neapărat infecția curentă, nu poate fi utilizat pentru reexaminare după terapia de eradicare, astfel încât aplicarea clinică este limitată.


Cu excepția testelor serologice, singurele metode de diagnosticare neinvazive sunt testul de respirație cu uree și testul antigenului scaunului. Sensibilitatea și specificitatea testului antigen al scaunului de anticorpi monoclonal utilizat în prezent pentru detectarea Hp este similară cu cea a testului de respirație cu uree, dar aplicarea clinică nu este la fel de răspândită ca testul de respirație cu uree. Motivul poate fi că aplicația nu este convenabilă și promovarea nu este suficientă.


Consensul Maastricht-5 a propus că testul de respirație cu uree 13C este cea mai bună metodă de diagnosticare a infecției cu HP, cu sensibilitate și specificitate ridicată;testul de respirație 14C-uree este, de asemenea, recomandat, deoarece este ieftin, dar este radioactiv și nu poate fi utilizat la copii și femei gravide. Prin urmare, testul de respirație uree este în prezent cea mai utilizată clinic și relativ precisă metodă de detectare, ceea ce înseamnă că acesta poate fi numit "standardul de aur" pentru diagnosticul non-invaziv de infecție Hp.


Într-un studiu de verificare raportat în Coreea de Sud, rata fals pozitivă de detectare în conformitate cu pragul stabilit de reactiv (fără acid citric) furnizor a ajuns la aproximativ 30%, ceea ce a afectat foarte mult credibilitatea testului de respirație uree ca "standard de aur" .


Riken 13C uree respirație test a acidificat formula crește activitatea H.pylori ureaza, inhibă activitatea non-H.pylori urease, încetinește golirea gastrică, face uree 13C complet de contact H.pylori, și depășește distribuția focală a H.pylori, îmbunătăți acuratețea de detectare.


Hot Tags: 13c ubt test de respirație kit, producatori, furnizori, fabrica, en-gros, cumpara, pret, gastroenterologie, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like