13c Kit de testare Ubt rapid

13c Kit de testare Ubt rapid

Kit de test 13c rapid ubt Kit de testare a respirației ureei 13c este utilizat pentru testarea Helicobacter pylori (HP). Avantajele kitului de testare a respirației ureei de 13c: ● Non-radioactiv: Spre deosebire de 14C, este fără radioactiv, care poate fi aplicat copiilor, femeilor însărcinate și persoanelor în vârstă. ● Precizie: sensibilitate 96%, specificitate ...
Vorbeste acum

Detalii produs

13c kit de testare rapid ubt


Pentru testarea Helicobacter pylori (HP), se folosește 13c kit de testare a respirației ureei.


Avantajele kitului de testare a respirației ureei de 13c:

● Non-radioactiv: spre deosebire de 14C, este fără radioactiv, care poate fi aplicat copiilor, femeilor însărcinate și persoanelor în vârstă.

● Precizie: sensibilitate 96%, specificitate 98%.

● Confortabil: non-invaziv, spre deosebire de metodele tradiționale: inserție de tub endoscopic, test de sânge.

● Convenabil: pacienții trebuie doar să expire și să ia medicamente lichide.

● Rapid: Testul întreg numai 30 de minute.


Aplicație clinică:

Toate persoanele infectate cu HP;

Simptomele comune ale pacienților cu gastrită cronică și ulcer peptic sunt disconfort abdominal superior sau dureri după mâncare, adesea însoțite de alte simptome nedorite, cum ar fi ecuarea, sughițul, distensia abdominală, refluxul acid și pierderea poftei de mâncare.


Helicobacter pylori este infecțios și familial. Dacă există mai multe infecții cu Helicobacter pylori la colegii, membrii familiei sau prietenii din apropiere, puteți lua inițiativa de a verifica.
Hot Tags: 13c kit rapid de test ubt, producatori, furnizori, fabrica, en-gros, cumpara, pret, gastroenterologie, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like