Vânzare furnizor 13c Kit Ubt pentru detectarea precisă a Helicobacter Pylori

Vânzare furnizor 13c Kit Ubt pentru detectarea precisă a Helicobacter Pylori

Vânzarea furnizorilor 13c kit ubt pentru detectarea precisă a Helicobacter pylori În ultimii ani, incidența bolilor gastrice a devenit din ce în ce mai tânără, iar incidența pacienților de vârstă mijlocie a crescut și de la an la an. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, Helicobacter pylori ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Vânzare furnizor kit de 13c ubt pentru detectarea precisă a Helicobacter pylori


În ultimii ani, incidența bolilor gastrice a devenit din ce în ce mai tânără, iar incidența pacienților de vârstă mijlocie a crescut și de la an la an. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, Helicobacter pylori (HP) este una dintre bacteriile cu cea mai mare rată de infecție din lume.


Infecția cu Helicobacter pylori este o boală infecțioasă, iar singura sursă clară de infecție sunt oamenii. Helicobacter pylori poate fi transmis pe căile gură la gură, pofta-gură și fecal-la-orale. Transmisia oral-orală include hrănirea nesanitară, sărutarea, împărțirea meselor etc.; transmisia gastro-orală se referă la contaminarea apei și a alimentelor prin secrețiile gastrice sau vărsăturile persoanei infectate; transmisia fecal-orală se referă la contaminarea apei și a alimentelor de către fecalele persoanei infectate.


幽门螺杆菌感染途径oooooo

(Căile de infecție cu Helicobacter pylori)


Printre multe metode de detectare a Helicobacter pylori, testul de respirație a ureei este cea mai bună metodă de detectare non-invazivă. Este nedureros, neinvaziv, extrem de precis, ușor de operat, poate reflecta starea infecției cu HP în întregul stomac și poate depăși influența distribuției focale bacteriene.


Consensul și liniile directoare ale experților majori la nivel mondial consideră că UBT este cea mai bună metodă de diagnostic, care poate fi utilizată pentru diagnosticul infecției cu HP, precum și pentru revizuire după tratamentul de eradicare.

MV共识 jpeg

MV共识要点1 jpeg


Furnizorul Richen 13c sistem de diagnosticare ubt, include kit 13c ubt și 13c spectrometru infraroșu.


Precizie ridicată (0,3 ‰), fiabilitate ridicată. Ușor de utilizat. Timp de testare mai mic de 3 minute.

Testul de respirație cu uree 13c conține acidulanți, care sunt mai convenabili de utilizat, reduc incidența falselor negative și fals pozitive și asigură acuratețea rezultatelor testelor.


Verificați să eradicăm Helicobacter pylori și să ne protejăm stomacul!


Hot Tags: vânzare furnizor kit 13c ubt pentru detectarea precisă a helicobacter pylori, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like