Test rapid de diagnosticare a Hp Ivd

Test rapid de diagnosticare a Hp Ivd

Testul rapid Diagnostic hp IVD H.pylori simplificat la hp, adesea paraziți în țesutul mucoasei gastrice, este principalul factor patogen și patogen al multor boli peptice, cum ar fi gastrita cronică și ulcerul peptic. Multe metode de screening au fost, de asemenea, efectuate clinic, toate ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Test rapid IVD de diagnostic hp

H.pylori simplificat la hp, adesea paraziți în țesutul mucoasei gastrice, este principalul factor patogen și patogen al multor boli peptice, cum ar fi gastrita cronică și ulcerul peptic. Multe metode de screening au fost, de asemenea, efectuate clinic, toate având deficiențe, dar testul rapid de diagnosticare de 13c ubt ivd, care nu ia decât o respirație, este convenabil și rapid de verificat, neinvaziv, detectarea stomacului întreg și ridicat rata de inspecție de precizie.


Mai întâi faceți acest test în stare de post sau după 2 ore de mâncare.


Testul rapid de diagnosticare de 13c ubt ivd folosește în principal Helicobacter pylori pentru a produce ureeza, care poate descompune uree orală etichetată cu 13C în amoniac și CO2 etichetat cu 13C, care este detectat de instrument atunci când este expirat prin plămâni.

Procesul de inspecție:

1. După ce examinatorul medical își ține respirația timp de 5 secunde, scoateți capacul airbagului de jos (înainte de a lua medicamentul), expirați o perioadă îndelungată, expirați aerul în plămâni cât mai mult posibil, suflați airbagul , închideți bine capacul și colectați primul sac de probă de respirație și completați eticheta.

2. Luați capsule speciale (marcate cu carbon 13) cu apă caldă.

3. Stai și așteaptă 30 de minute.

4. Îndepărtați capacul sacului de probă (după ce luați medicamentul), suflați gura în gură, expirați o perioadă lungă de timp, expirați plămânii cât mai mult posibil, aruncați airbagul, închideți capacul bine și colectați cea de-a doua pungă de mostră de expirație, Completați eticheta.

5. Puneți cele două pungi de probă din gazul colectat pe un instrument specific pentru analiză.

6. Rezultatul depinde în principal de raportul final, mai puțin de patru pot fi diagnosticați ca Helicobacter pylori negativ și mai mult de patru Helicobacter pylori pozitivi.Hot Tags: test de diagnosticare rapid ivd, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like