Furnizor medical 13C Uree Breath H.pylori Dispozitiv de testare

Furnizor medical 13C Uree Breath H.pylori Dispozitiv de testare

13C Uree Breath H.pylori dispozitiv medical de testare
Vorbeste acum

Detalii produs

Riken 13C Uree Breath Test Produse

13C Spectrometru infraroșu IR-vigoare


budan-1

1

Instrumentul este ușor de instalat și nu necesită întreținere. IR Force 200 are o rată ridicată de precizie (< 0.3="" 6="" %0="" 13c)="" and="" an="" optimal="" steadfastness="" of="" execution,="" assisted="" by="" the="" exclusive="" system="" of="" reading="" controlled="" by="" a="" special="" integrated="" thermometer="" that="" stabilises="" the="" temperature="" maintaining="" it="">


IR Force 200 dispune de un calibrator intern integrat și nu necesită cilindri, permițând astfel o citire în mai puțin de 2 minute pentru probele de teste de respirație de 120 ml în pungi de aluminiu.

Software-ul permite utilizatorului o monitorizare constantă a tuturor operațiunilor și funcționalităților. Sistemul este echipat cu o procedură automată de înregistrare și analiză a pacientului.


21. Design compact cu computer și imprimantă încorporate


2. Precizie ridicată (0,3‰), Fiabilitate ridicată


3. Ușor de utilizat


4. Timp de testare mai mic de 3mins


5. Aprobarea SFDA, Certificat CE3


13C Urea Breath Test utilizează o reacție chimică pentru a detecta bacteria H. pylori.

Testul conține o substanță chimică numită uree, care este atașată la un atom de carbon 13C. Bacteriile descompun ureea eliberând astfel carbonul, care este în cele din urmă expirat în respirație. Respirația este apoi testat pentru a verifica pentru carbon 13C.           201811191504331161992             TIM图片20200616165316  13C Uree Breath Test este cea mai bună abordare a diagnosticului de infecție H. pylori, cu sensibilitate ridicată și specificitate, și performanțe excelente.

----Managementul infecției cu Helicobacter pylori – Raportul consensului Maastricht V/Florența


Produsele Riken, întotdeauna cea mai bună alegere


Hot Tags: furnizor medical 13c uree respirație h.pylori dispozitiv de testare, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpara, preț, gastroenterologie, probă gratuită

Anchetă

You Might Also Like