Analizor de test 13C respirator cu uree (IR-forță 500)

Analizor de test 13C respirator cu uree (IR-forță 500)

4-canale 13C respirator cu uree Analizor de testare, poate detecta 2 persoane în același timp. Ecran tactil, sistem pentru Windows. precizie ridicată (0,3 ‰), fiabilitate ridicată. Ușor de folosit. Timp de testare mai mică decât 3Min.
Vorbeste acum

Detalii produs

4-canale 13C respirator cu uree Analizor de testare, poate detecta 2 persoane în același timp ,

Touch screen, sistem Windows

Precizie ridicată (0,3 ‰), fiabilitate ridicată

Ușor de folosit

Timp de testare mai puțin de 3Min

Aprobare SFDA, Certificat CE


Sponsor de aur a microbiotei Grupul de studiu european Helicobacter & --- www.ehmsg.org


EHMSG.jpg


mmexport1440567986572.jpg


Descrierea de 13C Testul respirator cu uree

A person performing a H. pylori urea breath test. The inset shows what the H. pylori bacteria look like.

Helicobacter pylori (H. pylori) sunt o cauza comuna a bolilor digestive, inclusiv gastrita (iritarea și inflamarea mucoasei stomacului), ulcer peptic (răni în mucoasa stomacului, intestinului subțire, sau esofag), și chiar și de stomac cancer mai tarziu in viata.

13C uree Respirația Testul utilizează o reacție chimică pentru detectarea H. pylori.

Testul conține o substanță chimică numită uree, care este atașat la un atom de carbon 13C. Bacteriile descompun ureea eliberând astfel carbon, care este în cele din urmă expirat în aerul expirat. Respirația este apoi testată pentru a verifica pentru carbonul 13C.

Cât de des ar trebui să se efectueze testul UBT 13C?

Medicul dumneavoastră vă va recomanda când și cât de des este necesar acest test.

De ce se efectuează acest test 13C UBT?

Persoanele care se confruntă posibile simptome de ulcer necesita un tratament pentru ameliorarea acestor simptome si pentru a preveni orice complicații legate de ulcere. Acest test a ajuta medicii determina daca H. pylori cauzează o iritație sau ulcer gastric căptușeală.

Este important ca medicii să cunoască cauza ulcerului, deoarece aceasta afectează tratamentul pe care îl va recomanda.

Medicii solicita acest test pentru a determina dacă tratamentul pentru infecția cu H. pylori a avut succes. În acest caz, testul se face în mod normal cel puțin 4 săptămâni după terminarea unui tratament antibiotic.

Există riscuri și măsuri de precauție?

Există un risc foarte scăzut de efecte secundare sau complicatii cu acest test.

Există două tipuri de H. pylori test de respirație: se folosește un atom de carbon 14C, iar celălalt folosește un atom de carbon 13C.

Testul respirator 14c ureei implică înghițirea unei tablete care conține o doză mică de radiații. Acest test nu este recomandată în cazul în care sunt sau pot fi gravidă sau dacă alăptați. Din cauza radiației implicate, copiii și persoanele în vârstă nu ar trebui să aibă acest test.

Testul respirație 13C ureea nu este radioactiv și nu este dăunător în nici un fel. Acesta poate fi utilizat de către copii și femeile gravide, dar este mult mai costisitoare și nu sunt disponibile în toate zonele.

Ce se întâmplă în timpul testului 13C UBT?

Testul durează aproximativ 30 de minute pentru a finaliza.

  1. Primul pas este de a lua o mostră de respirație prin suflare într - un sac.

  2. În continuare, veți bea reactiv care conține uree atașată la un atom de carbon 13C.

  3. După 30 de minute, va sufla respirația într - un alt sac. Puteți obține rezultatul în decurs de 2 minute după testare două probe de 13C spectrometru în infraroșu.

Cum ar trebui să se pregătească pentru acest test UBT 13C?

Evitati sa mancati sau de baut timp de 2 ore înainte de test.

Anumite medicamente pot interfera cu rezultatele testului și trebuie evitate înainte de încercare. Acestea includ antibiotice, medicamente pentru ulcer, arsuri la stomac si antialgice (inclusiv over-the-counter produse).

Rezultatele testelor vor fi inexacte dacă luați (cele mai multe) , antibiotice sau medicamente care reduc aciditatea gastrică. În mod normal, medicul dumneavoastră vă va cere să întrerupeți administrarea acestor medicamente oriunde de 4 saptamani inainte de test.

Spuneți medicului dumneavoastră sau despre toate prescripție de medicul, over-the-counter (fără prescripție medicală) și medicamente pe bază de plante pe care le luați. De asemenea , spune - le despre orice alergie de medicatie si afectiuni medicale pe care le pot avea.

Adresați - vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă trebuie să întrerupeți administrarea de oricare dintre medicamente dvs. înainte de test.

Ce mă pot aștepta după testul 13C UBT?

După test, vă puteți întoarce la activitățile obișnuite.

rezultate obținute

Tehnicieni de laborator folosesc 13C infrarosu Spectrometru pentru a analiza probele de respiratie. Gasirea niveluri mai ridicate de carbon în probele din după ce bei reactiv arata ca H. pylori bacterii sunt prezente în stomac. Medicul dumneavoastra cu primi rezultatele de la laborator.

Adresați - vă medicului dumneavoastră atunci când vă puteți aștepta ca rezultatele testelor să fie puse la dispoziție.

A person performing a H. pylori urea breath test. The inset shows what the H. pylori bacteria look like.
O persoană care efectuează un test respirator cu uree H. pylori. Panglica arată ce H. pylori arata.


Hot Tags: 13C uree analizor test respirator (IR-forță 500), 13C spectrometru în infraroșu pentru testul HP, producătorii de dispozitive 13C uree diagnostic respirație, furnizori, fabrica,, cumpărare, preț, gastroenterologie, mostre gratuite en-gros

Anchetă

You Might Also Like