13c Analizator de testare Ubt

13c Analizator de testare Ubt

13c analizor ubt test Testul de 13c ubt combinat cu analizorul de test ubt este de a verifica dacă există o infecție cu Helicobacter pylori în stomac. Principiul este că Helicobacter pylori conține ureeză, care poate descompune uree pentru a produce dioxid de carbon. Procesul de inspecție este de a permite ...
Vorbeste acum

Detalii produs

13c analizor de test ubt


Testul de 13c ubt combinat cu analizorul de test ubt este de a verifica dacă există o infecție cu Helicobacter pylori în stomac. Principiul este că Helicobacter pylori conține ureeză, care poate descompune uree pentru a produce dioxid de carbon.


Procesul de inspecție este de a permite pacientului să înghită o capsulă pe stomacul gol dimineața. Această capsulă este etichetată cu carbon 13, iar la 30 de minute după înghițire, verificați dacă dioxidul de carbon marcat cu carbon 13 este expirat.


Dacă se constată că este prezent, se consideră că există o infecție bacteriană în stomac; dacă dioxidul de carbon etichetat cu această etichetă nu este detectat, ia în considerare faptul că nu există nicio infecție cu Helicobacter pylori în stomac. Această soluție este mai precisă și nu provoacă o mare stimulare a organismului.


Valoarea normală a testului de 13c ubt este sub 4. Testul de respirație de 13c este o metodă folosită pentru detectarea infecției cu Helicobacter pylori. Helicobacter pylori poate descompune uree și produce dioxid de carbon.
Richen 13c urea breath test analyzer


Hot Tags: 13c analizor de test ubt, producatori, furnizori, fabrica, en-gros, cumpara, pret, gastroenterologie, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like