Analizator de diagnosticare 13C UBT pentru infecția cu H.pylori

Analizator de diagnosticare 13C UBT pentru infecția cu H.pylori

Analizator de diagnostic UCB 13C pentru infecția cu H.pylori
Vorbeste acum

Detalii produs

微信图片_20200706113121Helicobacter pylori (H.pylori) este un tip de bacterii. Acești germeni pot intra în corpul tău și pot trăi în tractul digestiv. După mulți ani, pot provoca afecțiuni, numite ulcere, în mucoasa stomacului sau în partea superioară a intestinului subțire. Pentru unii oameni, o infecție poate duce la cancer de stomac.


H. pylorientează-ți corpul, acesta atacă mucoasa stomacului, care de obicei te protejează de acidul pe care corpul îl folosește pentru a digera alimentele. Odată ce bacteriile au făcut destul daune, acidul poate trece prin căptușeală, ceea ce duce la ulcere. Acestea pot sângera, provoca infecții sau împiedica mișcarea alimentelor prin tractul digestiv.Poți obține. pylorifrom alimente, apă sau ustensile. Este mai frecvent în țările sau comunitățile care nu au apă curată sau sisteme de canalizare bune. De asemenea, puteți ridica bacteriile prin contactul cu saliva sau alte lichide corporale ale persoanelor infectate.


SIMPTOME:

Stomach-Ulcer-Symptoms


DIAGNOSTIC:

Testul de respirație a ureei de 13c este o procedură rapidă de diagnostic folosită pentru identificarea infecțiilor de către Helicobacter pylori, o bacterie spirală implicată în gastrită, ulcer gastric și boală a ulcerului peptic. Se bazează pe capacitatea H. pylori de a converti urea în amoniac și dioxid de carbon. Testele de respirație a ureei sunt recomandate în ghidurile societății de conducere ca o alegere preferată non-invazivă pentru detectarea H. pylori înainte și după tratament.

13-c-urea-breath-test-n

H-Pylori-Diagnostic-Reagent-Rapid-Test-C13-UBT-for-Infrared-Spectrometer


Hot Tags: Analizor de diagnosticare 13c ubt pentru infecția h.pylori, producători, furnizori, fabrică, en-gros, cumpărare, preț, gastroenterologie, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like